Luis Ibanez: Uz naše Ultrase puno je lakše igrati i pobjeđivati

Luis Ibanez , HŠK Zrinjski

Luis Ibanez bio je jučer jedan od najboljih nogometaša HŠK Zrinjski. Kada je napuštao igru publika ga je nagradila zasluženim aplauzom, a evo što nam je rekao nakon utakmice:

"Krenuli smo dobro u utakmicu i željeli smo pobjedu u ovom derbiju kako bi se vratili prema vrhu ljestvice gdje nam i jeste mjesto. Vidjelo se od prve minute da smo htjeli tu pobjedu . Imali smo dosta šansi u prvom dijelu i zabili smo taj jedan pogodak. U drugom dijelu krenuli smo malo lošije i primili pogodak, ali smo uspjeli ponovo preći u vodstvo i taj rezultat smo držali do kraja".

O svojoj igri nije želio puno, ali je rekao: "Ja sam se trudio i teško mi je jer još nisam u svojoj najboljoj formi. Sve to ide na bolje i nadam se da ću ubrzo biti u željenoj formi".

Osvrnuo se i na gostovanje kod Zvijezde i kaže:  "Trebali bi to dobiti i svaku utakmicu mi idemo na pobjedu i nadam se da ćemo tu utakmicu pobijediti".

"Zahvaljujem se svima koji su došli na utakmicu i koji nam uvijek daju podršku. Uz ovakve navijače, naše Ultrase puno je lakše igrati i pobjeđivati", rekao je na kraju popularni Ibanez za naš portal HERCEGOVINA.info