Ludnica u Mostaru i velika pobjeda Zrinjskog pred 10. 000 navijača nad bahatim Utrechtom

Stadion HŠK Zrinjski, FC Utrecht, Stadion HŠK Zrinjski, FC Utrecht

Sinoć je HŠK Zrinjski ispisao jednu od najljepših stranica u svojoj povijesti. Plemići su izbacili iz europskog natjecanja momčad koja je čak sedam puta skuplja od Zrinjskog i momčad koja se bahato postavila u ovom dvomeču protiv najuspješnije momčadi u BiH. Gostima iz Utrechta se nije ulila u uši nakon prve utakmice koja je završila neodlučenim rezultatom, pa su prije utakmice u Mostaru bili uvjereni da im Zrinjski ne može ništa.

Računali su valjda i na pomoć suca koji im je sinoć bio 12. igrač. Zrinjski nije imao suca, ali je imao 12. igrača na tribinama. 10. 000 navijača sinoć je nosilo Zrinjski do pobjede koju su trener Hari Vukas i njegovi momci zaslužili jer su nadigrali favoriziranog protivnika. Pobjedu sa zaslužili i svi navijači koji su vjerovali u svoj Zrinjski, kao i Uprava kluba koja je sinoć omogućila onaj spektakl na stadionu pod Bijelim Brijegom. Nizozemci su izgledali bezidejno, a turisti koji su ih sinoć došli podržati ni ne mogu se nazvati navijačima.


Slogan uoči ove utakmice bio je NEKA TRAJE, i kako sada stvari stoje trajat će još ovo dugo europsko ljeto obojeno u boje Zrinjskog.

HERCEGOVINA.info