Loša vijest za navijače Hrvatske: Ozlijedio se kapetan Vatrenih Luka Modrić

Luka Modrić,  Ivan Bradvica, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić, luka modrć, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid

Iz Španjolske stižu loše vijesti za sve navijače Hrvatske reprezentacije i Real Madrida. Luka Modrić ozlijedio je aduktor na desnoj nozi, a predviđeno vrijeme mirovanja je 10 do 15 dana.

U prijevodu, to znači da bi Modrić trebao biti spreman za Mađarsku (10. listopada) i Wales, ali... Dok nije sigurno tako, ne možemo biti mirni.

Liječnik hrvatske reprezentacije dr. Zoran Bahtijarević povtrdio je za SN kako Modrić za vrijeme zadnje reprezentativne akcije, nakon utakmice s Azerbajdžanom u ponedjeljak nije prijavio nikakvu ozljedu, a u Madrid se vratio dan nakon susreta.

S druge strane, to je samo još jedan u nizu problema za kadar Zinedinea Zidanea koji velike brige mori oko sastavljanja rostera za utakmice svoga kluba.

Modrić će sasvim sigurno propustiti prvi ogled Lige prvaka protiv PSG-a, a to će za najtrofejniji europski klub biti vrlo velik hendikep.