Liverpool za Kranjčara ponudio 8,5 milijuna funti!

niko kranjčar, niko kranjčar, Luka Modrić, niko kranjčar, Liverpol, niko kranjčar, Fiorentina, niko kranjčar, Zdravko Mamić

Hoće li Harry Redknapp pristati na prodaju hrvatskog reprezentativca izravnom konkurentu.

FC Liverpool je poslao ponudu za Niku Kranjčara. Ponuda je jučer sletjela na White Hart Lane, a poduprta je početnim iznosom od 8,500.000 funti. Iznenađenje za sve, ponajviše za Harryja Redknappa, koji je Kranjčara doveo iz Portsmoutha u Tottenham i onda ga se odrekao, uz obrazloženje da je " Gareth Bale najbolji lijevi bočni na planetu i da ne zna što može učiniti".

Više ne može - ništa! Osim tvrditi da je "Niko fantastičan dečko". Prošlog vikenda bio sam u Londonu s Nikom Kranjčarom i još nije znao kako će se razvijati njegova nogometna budućnost. Perspektive nisu bile sjajne, na stolu je ležala samo ponuda Newcastlea, ali Niki Kranjčaru se nije išlo iz Londona na engleski sjeveroistok, iako je znao da je u Tottenhamu "dead man walking", nogometni mrtvac.

Samo je sljegao ramenima i govorio: "Moram čekati siječanj, ali, najradije bih ostao u Tottenhamu". U času kada igra najbolji nogomet u karijeri, kada je alfa i omega hrvatske nogometne reprezentacije, Niko Kranjčar je osuđen na klupu Spursa. Život nogometnih legionara zna biti doista okrutan!Ponuda Liverpoola nije nelogična, klub treba svježu krv, kreativca i čovjeka koji će donijeti nadu. Klub je na dnu, ali ne bilo kakav klub. Višestruki europski prvak, simbol engleskog nogometa, Merseyside zaslužuje bolje od ovoga što danas ima. U ovom času teško mogu naći boljeg čovjeka od Nike. Nogometno tržište je poharano, najbolji su zavezani čvrstim ugovorima i nisu na prodaju. No, bojim se da nije i Niko!
Spursi oklijevaju

Kada je čuo za ponudu Liverpoola, Harry Redknapp je "povukao kočnicu". Prve informacije govore da ga ne želi prodati. Jednostavnije ga je za 55.000 funti tjedno držati na klupi, nego ga prodati konkurentu, koji će sutra zaprijetiti njegovom članstvu u elitnom "Big Five" engleskog nogometa. Jer, Liverpool može pasti nisko, ali je uvijek u velikoj petorci engleskog nogometa. Kao i Manchester United, Arsenal, Tottenham, Everton, a i novokomponirani gigant Chelsea.

Niko Kranjčar je jučer otputovao u Manchester, i vrlo je neizvjesno hoće li uhvatiti koju minutu na Old Traffordu. Bale je u velikoj formi i vjerojatno Harry Redknapp neće rušiti svoju koncepciju zbog jedne ponude, makar ona došla i iz Liverpoola. Mobitel Nike Kranjčara je mrtav, a njegov otac Cico je trenutno u Parizu i ne zna previše o novim elementima iz sinovljeve biografije...
Radost za izbornika

Ponuda iz Liverpoola, osim Nike, najviše će razveseliti Slavena Bilića, jer, ona je "nož pod grlo" Redknappu, koji mora odlučiti - ili će Niki dati pristojnu minutažu, ili će ostati bez njega. A već sam u Londonu primijetio, Niko je vrlo nervozan, zatvoren u sebe i kaže - moram čekati siječanj. A tada će se rješavati njegova sudbina. I vjerojatno će, osim Liverpoola, Newcastlea i Evertona, biti još zainteresiranih klubova. Iako se Niko prije dva dana povjerio ocu: "Iz Londona ću otići samo u pravi klub!" A Liverpool je definitivno veliki klub, makar bio i treći odozdo!

izvor: jutarnji.hr