FOTO  Kup BiH: FK Željezničar - NK Široki Brijeg 0:3

zeljo-siroki-kup

Široki Brijeg je drugi polufinalist kupa BiH! Momčad Gorana Sablića je u uzvratnoj utakmici na Grbavici potopila Željezničar s 3:0 i tako s ukupnih 4:0 izborila finale natjecanja.

Sjajno su gosti otvorili utakmicu i već su u petoj minuti stigli do vodstva. Josip Ćorluka je nakon pogreške Zakarića proigrao Dejana Čabraju, a on je pospremio loptu iza leđa Kjosevskom, piše goal.com.

A da udvostruči prednost, Širokom je trebalo samo šest minuta. Za 2:0 je u 11. minuti pogodio Boris Pandža nakon ubačaja iz kornera.

Željezničar je u samom finišu prvog poluvremena imao priliku smanjiti zaostatak i vratiti se u igru, međutim Luka Bilobrk je sjajno obranio udarac Zajku Zebi s bijele točke.

Veliku pobjedu Širokog i potpunu dominaciju nad Željezničarom potvrdio je Dejan Čabraja koji je u 56. minuti postavio 3:0 nakon sjajnog prodora s lijeve strane. Svojim je potezom natjerao i Grbavicu da mu zaplješće.

A do kraja je još jednom zasjao i gostujući vratar Bilobrk koji je u 74. minuti skinuo i drugi jedanaesterac Željezničaru, a nakon Zebe je neuspješan bio i Bekrić. Oba dosuđena kaznena udarca od strane suca Zorana Grbića su bila prilično diskutabilna...

U finalu momčad Širokog Brijega čeka Sarajevo koje je u dvije utakmice izborilo finale protiv Mladosti.

Više fotografija pogledajte OVDJE.