Kritizirao je Kovača, a sad je oduševljen: 'Ovo je nevjerojatno'

Niko Kovač, Bayern

Niko Kovač u drugom kolu Lige prvaka ostvario je najveću pobjedu u trenerskoj karijeri. Njegov Bayern sa 7:2 slavio je na gostovanju u Londonu kod Tottenhama.

Kolika je euforija zavladala u redovima Bayerna, govori i izjava izvršnog direktora kluba Karla-Heinza Rummeniggea nakon trijumfa u Londonu, prenosi index.hr.

"Ispisali smo povijest... Pa ovo je nevjerojatno što smo mi ovdje doživjeli! Uživajmo zajedno u večeri, ne događa se često da se pobjeđuje 7:2 u Ligi prvaka, i to kod protivnika iz Premierlige na njegovom veličanstvenom stadionu. Velik stadion, velika utakmica, velik dan, povijesni za Bayern", rekao je Rummenigge na slavlju u hotelu.

Zanimljivo, prošle sezone je Rummenigge kritizirao Kovača i bivši hrvatski izbornik je tada bio blizu otkaza.

"Ne postoji garancija za posao na klupi Bayerna. Nitko nema garanciju. Zašto? Svi se moraju dokazati, svi moraju pokazati što znaju i isporučiti rezultat. To je princip Bayerna. Svi moraju biti sposobni podnijeti veliki pritisak jer tko to ne može, u krivom je klubu", govorio je Rummenigge prije samo pola godine i kritizirao Kovača zbog pretjeranog rotiranja igrača.