Kristijan Stanić: Zrinjski može vratiti titulu u Mostar

kristijan stanić, Stadion HŠK Zrinjski, kristijan stanić, HŠK Zrinjski, kristijan stanić, Stadion HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski, kristijan stanić, gabrijel čoko, kristijan stanić, gabrijel čoko, Stadion HŠK Zrinjski

Kristijan Stanić trenutno je ozlijeđen, tako da je propustio nekoliko utakmica Zrinjskog, ali i okupljanje mlade reprezentacije.

Za početak kakvo je stanje s ozljedom?

"Stanje s ozljedom ide na bolje, nadam se da ću za ne koliko tjedana biti s ekipom".

Koliko je teško s tribina gledati svoje suigrače kako se bore, a ne možeš im pomoći?

"Veoma je teško i žao mi je što sam propustio dosta utakmica,  ali nadam se poslije oporavka da ću biti u ekipi i pomoći svojim suigračima".

Dobio si kao mlad prigodu igrati u prvom timu. Da li si zadovoljan svojim igrama?

"Pa jeste dobio sam prigodu i velika mi je to čast kao i svakom mladom igraču biti dio te priče. Pa ima utakmica gdje nisam dao svoj maksimum i gdje je bilo dosta grešaka, Nadam se da ću to popraviti kada se vratim na teren",

Možeš li izdvojiti neku utakmicu kao najdražu u dresu Plemića?

"Naravno mogu izdvojiti utakmice na primjer one protiv Ludogoreca i Sarajeva".

Dobre igre dovele su te i do reprezentacije, čije okupljanje si zbog ozljede morao propustiti Očekuješ li poziv kada se oporaviš?

"Veoma mi je drago što igram za reprezentaciju Bosne i Hercegovine to je  isto veliki uspjeh za mene. Kao što kažete propustio sam reprezentaciju zbog ozljede, ali  ja se nadam da ću svojom igrom i svojim zalaganjem dobiti opet poziv od izbornika Vinka Marinovića".

Zrinjski se nakon europskih utakmica ustalio u domaćem prvenstvu. Mogu li Plemići vratiti titulu u Mostar?

"Pa naravno Europa je prošla i okrenuli smo se sada utakmicama u ligi. Cilj nam je biti prvi i naravno da možemo vratiti titulu u Mostar".

Juniore očekuje nastup u Ligi prvaka protiv MTK. Kako procjenjuješ njihove šanse?

"Da očekuje nas utakmica u Ligi prvaka ne znam ništa o protivniku,  a mi moramo svojoj maksimum dati da sto bolje rezultate postignemo i pokušamo izboriti prolaz u dalje natjecanje".

Za kraj što imaš poručiti navijačima?

"Poruka navijačima zahvaljujemo se što nas bodrite svaku utakmicu mi ćemo se truditi da vam vratimo dobrom igrom i slavljem titule u Mostaru".
 
 
HERCEGOVINA.info