Krešimir Kordić: Mislim da je sada najrealnija opcija da me klub negdje proda zbog isteka ugovora

Krešimir Kordić

Nekadašnji igrač i ikona mostarskog Zrinjskog zahvaljujući sjajnim igrama karijeru je nastavio u slovačkoj ligi gdje se već okrunio s dva trofeja.

Krešimire, kako ocjenjuješ svoju drugu sezonu u Slovanu?

S prvom(prošlom) sezonom u Slovačkoj sam bio jako zadovoljan ,iako sam ispočetka imao dosta peha s povredom . Na kraju sam se oporavio i uspio biti standardan u momčadi i koja je osvojila dvostruku krunu,što je uspjelo samo tri puta ovoj ekipi u povijesti kluba. Ova sezonu sam ispočetka dobro krenuo,odigrao nekoliko utakmica da bi sredinom kolovoza došlo do smjene trenera i tu sam pao u drugi plan,a i zbog činjenice sto mi istječe ugovor sad na ljeto, kazao je Kordić za portal brotnjo-sport.info .

Što planiraš nakon ove sezone?

Mislim da je sada najrealnija opcija da me klub negdje proda zbog isteka ugovora a i zbog činjenice da bi na ljeto postao besplatan igrač sto njima ne ide u prilog.

Pratiš li igre matičnog kluba?

Zrinjski dosta pratim ,i po meni imaju dosta dobre rezultate . Nemaju tako dobru ekipu kao što svi misle i očekuju lagan izlazak u Europu. Mislim da ce se jako osjetiti odlazak Žižovića koji je bio nositelj igre proteklih godina.

Kako ocjenjuješ stanje u bh. nogometu?

Stanje u bh. nogometu je nepromijenjeno proteklih godina,ljudi su zasićeni providnim situacijama koje se događaju. Iako se dosta popravilo toga ovu jesen ,potvrda će biti iduća polusezona i najbolji pokazatelj da li je to zaista tako.

 Očekuješ li poziv na pripreme reprezentacije?

Ne očekujem poziv u reprezentaciju niti mu se nadam,jer moje je mišljenje da ima puno kvalitetnijih igrača i mlađih ,tako da me uopće to ne zanima.