Krešimir Bandić: Prioritet je odlazak u Europu što mi možemo i ostvariti

dugopolje
On je sjajan mladi vratar koji je prošao omladinsku školu HŠK Zrinjski i evo što kaže za naš portal HERCEGOVINA.info.

Kao prvo kako teku pripreme za nastavak sezone?

Pripreme teku u najboljem redu. Imamo idealne uvjete za rad i to maksimalno koristimo. Što je najbitnije svi smo zdravi i ozbiljno prilazimo svakom treningu.

Možeš li prokomentirati ove odigrane utakmice u Međugorju?

Mislim da smo svaku utakmicu solidno odigrali ,a to pokazuju i rezultati. U prve tri utakmice teren je bio dosta težak za igru ali ipak je do izražaja došla naša spremnost u odnosu na protivnike. Protiv Dugopolja smo također bili superiorniji i bili su nešto bolji uvjeti za igru ali naši igrači nisu uspjeli realizirati nekoliko dobrih prilika.

Kako si zadovoljan svojim obranama i formom?

Zadovoljan sam i svojim obranama i svojom formom. Nisam imao mnogo posla na utakmicama , a ono što sam imao mislim da sam solidno odradio.

Pred nama je nastavak natjecanja u juniorskoj ligi, koliko može ova tvoja sjajna generacija?

Samim tim što je nas 8 juniora na pripremama sa prvim timom govori koliko smo kvalitetna ekipa. Upravo ta naša kvaliteta mislim da mora doći do izražaja i iskreno se nadam bar jednom trofeju, a uz malo sportske sreće lako možemo osvojiti i prvenstvo i kup.

I prvi tim ima velike ambicije, koliko realno mogu Plemići na dva kolosjeka?

Uz ovako dobre pripreme i veliki broj kvalitetnih igrača ( gotovo 2 ekipe približno iste kvalitete) slobodno mogu reći da se možemo upustiti u borbu za osvajanje prvenstva i za osvajanje Kupa. Uprava je naglasila da je prioritet odlazak u Europu što mi možemo i ostvariti.

Tko je po tebi kandidat za vrh, a tko će se boriti za opstanak?

Najozbiljniji kandidati za vrh su osim nas, Široki Brijeg, Sarajevo i Željezničar, a za opstanak će se najvjerojatnije boriti Leotar, Travnik, Rudar i Mladost.

Kakve su ti osobne ambicije i želje u nastavku karijere?

Najveća mi je želja stati na vrata prvog tima i sa Zrinjskim uz podršku naših vjernih Ultrasa osvojiti jedan trofej, prvenstvo ili Kup. Poslije stečene afirmacije u Zrinjskom želja mi je zaigrati u nekom većem inozemnom Klubu.

Za kraj još nešto poruči vjernim navijačima?

Našim vjernim Ultrasima poručujem da nas vjerno prate kao i do sada ,a mi ćemo im se odužiti dobrim igrama i osvajanjem jednog od trofeja.

HERCEGOVINA.info