‘Kraljevski klub’ će kapetanu Vatrenih definitivno ponuditi produljenje

Luka Modrić, Real Madrid, Vatreni, utaja poreza, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid
O budućnosti Luke Modrića u Real Madridu medijski se nagađa već neko vrijeme, a sada španjolski mediji javljaju da će ‘Kraljevski klub' kapetanu Vatrenih definitivno ponuditi produljenje.

Aktualni ugovor osvajaču Zlatne lopte istjeće na ljeto 2020. godine, a Telemadrid javlja da će 33-godišnjem veznjaku biti ponuđeno dvogodišnje, a ne jednogodišnje produljenje kako se prvotno nagađalo, uz povećanje plaće na 12 milijuna eura godišnje. Ako se uzme u obzir da Modrić trenutno zarađuje oko 8 milijuna eura, za njega bi to bilo osjetno povećanje plaće.

Modrić je ranije u svojim izjavama za medije isticao koliko je zadovoljan u Realu i da bi volio ostati u klubu čim dulje, a ovakva ponuda, ukoliko do nje i dođe, zadržala bi ga vjerojatno u Madridu i moguće prevagnula, da ostane do završetka karijere.

Vijest da će Real ponuditi Modriću novi bogati ugovor prenio je i Mundo Deportivo.

Od ranije je dobro poznato da je veliki interes za dovođenje Modrića prošlog ljeta pokazao milanski Inter i da pažljivo osluškuju vijesti iz Madrida.

A zanimljivo je gledati koliko je naš Luka zaista bitan za igru Real Madrida. Naime, u posljednjem kolu La Lige ‘Kraljevi' su sasvim neočekivano kod kuće izgubili od Girone 1:2 iako su vodili 1:0 u prvom poluvremenu.