KRALJEVIĆ Želja nam je da Široki opet nastupi u Europi

NK Široki
Fena

Trener NK Široki Brijeg Toni Karačić održao je u srijedu prozivku, a tom prigodom nogometašima se obratio i predsjednik Uprave kluba Miro Kraljević, koji je istaknuo da je želja Uprave da NK Široki ponovno zaigra u Europi. Kraljević je istaknuo kako NK Široki Brijeg u ovom trenutku izvršava sve svoje financijske obveze, a to će, kako je naveo, biti praksa i u budućnosti.

Tijekom zimske stanke Upravni odbor, na čijem sam čelu, održao je više sastanaka na kojima je utvrđena vizija i planovi NK Široki Brijeg za naredno razdoblje. Mogu samo reći kako je klub u stabilnoj situaciji i svoje obveze, kako prema igračima, tako i prema ostalima, izvršava pravovremeno. Mi ćemo, uz suradnju s našima partnerima i sponzorima, osigurati potrebne financijske i ine uvjete za nastavak uspješnog puta NK Široki Brijeg - istaknuo je Kraljević, dodavši kako Široki ponovno želi izići u Europu.

U srijedu je održan i prvi trening, a u okviru priprema za nastavak sezone dogovorene su prijateljske utakmice s ONK Metković, FK Željezničar, HNK Hajduk Split II, HNK Šibenik i Tuzla Cityjem. Popis nije konačan, a satnice i mjesto odigravanja pripremnih utakmica bit će naknadno određeni. Široki je trenutno sedmi na prvenstvenoj ljestvici s 27 bodova.

U nastavku sezone momčad s Pecare borit će se i za Kup BiH u kojem je natjecanje došlo četvrtzavršnice.