Kovačić: Utakmica će se odlučiti na sredini terena

Real Madrid, Mateo Kovačić, Mateo Kovačić, Niko Kovač, Mateo Kovačić, inter

Foto: Arhiva

Mateo Kovačić, jedan je od glavnih igrača Intera i jedini od hrvatskih reprezentativaca koji se u nedjelju na stadionu Giuseppe Meazza neće osjećati kao gost. Na njegov račun, ali i na račun Vatrenih s Apenina dolaze samo riječi hvale.

Hvala im na pohvalama. Mislim da smo dobri, odlično smo krenuli u kvalifikacije s devet bodova. Nadam se da ćemo to nastaviti na San Siru, rekao je Kovačić uoči leta za Milano.

Među onima koji su ga najviše hvalili bio je njegov kapetan u Interu, Andrea Rannochia.

To je morao reći jer smo suigrači, ali i on je odličan. I mi imamo samo riječi hvale za njih, izjavio je Kovačić koji se ne zanosi pohvalama.

Utakmica će biti sigurno teška, ali to smo znali već i prije. Dobar protivnik s odličnim trenerom koji ima sve taktičke zamke, dobro će se kretati. No, imamo i mi odličnu ekipu i mislim da smo dobro raspoloženi.

Na istom je tragu i izbornik Niko Kovač.

I ja ću njih isto hvaliti. Oni su isto vrlo dobra ekipa. Koliko god da im fali Pirlo, toliko imaju dovoljno igrača koji to mogu popuniti, nadoknaditi. Sigurno nećemo pasti na te priče, rekao je izbornik, čije odmjerene i suzdržane izjave ne znače da nije prepun optimizma.

Mi smo uvijek optimistični kad idemo na putovanja, tako i sada. Znamo da će biti vrlo teška utakmica. Talijani su vrlo dobri, nitko ih nije nadigrao kod kuće, tako da znamo što nas čeka, ali mislim da smo dosta dobro pripremljeni.

izvor: hrt.hr