Kovač šokirao odlukom uoči dolaska Crvene zvezde, takvo što inače ne radi

17.09.2019

Bayernov strateg Niko Kovač poznat je kao čovjek kod kojeg vrijede isključivo red, rad i disciplina. I doista je rijetko kada u prošlosti odstupao od svojih načela, pogotovo kada su u pitanju bili treninzi.

Ipak, u ponedjeljak je šokirao njemačku javnost, i to tako što je čitavoj svojoj momčadi kazao da uzme slobodan dan i uživa. Dva dana nakon derbija kod Leipziga, Kovač je odlučio dići nogu s gasa, što je potpuno začudilo novinare Bilda. Prenosi Večernji.hr.

Već u uvodu u članak istaknuli su da je to bio potpuno neočekivan i neobičan potez Kovača, tim više jer u srijedu u München dolazi Crvena zvezda.

Ipak, sve ukazuje na to da to Kovač nije učinio bez računa, odnosno da nije naglo postao milostiv jer je tako ustao iz kreveta.

Novinari Bilda u nastavku navode da se posljednjih dana jako često savjetovao s čelnim kondicijskim trenerom Holgerom Broichom i analitilčarem Soner Mansuroglu, koji su ga uputili u fizičku spremu njegovih zvijezda na temelju iscrpnih podataka.

Zajednički zaključak očito je bio da igračima treba predah, a sve kako bi u srijedu beogradski klub travnjak Allianz Arene napustio pune mreže.

Tagovi: Niko Kovač
loading...