Kovač razgovarao s čelnicima Bayerna, dali mu ultimatum

Niko Kovač, Niko Kovač, Bayern München, FC Bayern, Niko Kovač, Niko Kovač, Bayern, Bayern München, Bayern München, Niko Kovač, Niko Kovač, Bayern München, Bayern, Bayern, FC Bayern, Bayern München, Leipzig, Niko Kovač, Bayern, Niko Kovač, Niko Kovač, Bayern, Niko Kovač
U posljednje tri prvenstvene utakmice upisao je dva poraza i remi, a pridodamo li tome i remi s Ajaxom u Ligi prvaka, jasno je nezadovoljstvo svima kojima je bavarski velikan pri srcu

Bivši hrvatski nogometni izbornik, Niko Kovač, doživio je, a čini se i preživio - najteži poraz na klupi Bayerna. Sa svojim je klubom izgubio na domaćem terenu od Borussije Mönchengladbach čak 3:0.

S obzriom na stanje u i oko momčadi, gdje neki igrači prozivaju trenera, čelnici mu zamjeraju rotacije, jasno je da je upaljeno zvono za uzbunu.

Stoga su nakon poraza od Borussije u svlačionicu upali Ulli Hoeness i Karl Heinz Rumenigge. Održali su sastanak s Kovačem te mu objasnili što od njega i momčadi očekuju.

Nakon reprezentativne pauze, koja je za Bayern stigla u najboljem trenutku, Kovač mora podići momčad na znatno veću razinu. U suprotnom, vrlo brzo će ga smijeniti - rezime je sinoćnjeg razgovora.

Kovačeva sudbina rješavat će se u sljedeće tri utakmice, koje dolaze nakon ove kratke klupske pauze. Od 20. do 27. listopada Bayern čekaju tri gostovanja - Wolfsburg (Bundesliga), AEK (Liga prvaka) i Mainzu (Bundesliga).

Podbace li i u jednoj od tih utakmica, realno je za očekivati da će Kovač postati bivši. Jer već sada Bayern zaostaje četiri boda za vodećom dortmundskom Borussijom, te se nalazi na petom mjestu Bundeslige.

Iako su informacije neprovjerene, govori se da Kovač nema kontrolu nad svlačionicom i da mu pojedini nogometaši rade ‘iza leđa', odnosno ne daju svoj maksimum./HMS/