Kovač: Preuzimam odgovornost

Niko Kovač, HNS, otkaz, Niko Kovač, Niko Kovač, Eintracht Frankfurt , Niko Kovač, Bundesliga, Bayern, FC Bayern, Bayern München, Niko Kovač, Niko Kovač, Bayern, Bundesliga, Niko Kovač, kultni engleski klub

Noć je bila kratka, dugo smo sjedili i pričali, kao i obično nakon svake utakmice. Zaključak je ostao isti, kada igrate za reprezentaciju morate dati 100 posto od sebe. U suprotnom je protiv svakog protivnika teško. Norvežani su nam pokazali kako se bori za svoju reprezentaciju i državu. Mi to nismo učinili i nismo mogli biti pobjednici, rekao je izbornik Niko Kovač, piše hrt.hr.

Izjavio je da preuzima odgovornost, ali i smiruje strasti. Sigurno su se naši igrači trudili, ali Norvežani su se trudili više. Atmosfera oko reprezentacije i nogometa vrlo je negativna, neprestano se kritizira sa strane i to nije poželjno, vidi se da se to zna odraziti na reprezentaciju. Rekao sam već nakon pobjede nad Norveškom 5:1 da mi se nešto ne sviđa, očito sam imao predosjećaj i dogodilo se to što se dogodilo. Sad ćemo ići u detaljnu analizu, spustit ćemo tenzije i ohladiti glave. Neke će se stvari morati poboljšati, rekao je Kovač.