KLOPP PRODUŽIO UGOVOR Osjećam da moj doprinos može samo rasti

Klopp
Liverpool Official

Trener Liverpoola Jürgen Klopp produljio je ugovor s engleskim prvoligašem do 2024. godine, objavio je klub na svojim službenim stranicama u petak.

"Za mene je ovo pravi pokazatelj namjere i izgrađen je na svemu što smo postigli zajedno i na svemu što nas čeka u budućnosti", rekao je Klopp povodom potpisivanja ugovora. 

"Kad pogledam razvoj kluba i zajednički rad koji se ovdje događa, osjećam da moj doprinos može samo rasti."

"Ljudi vide ono što se događa na terenu i tako mjere naš razvoj. To je naravno najbolja mjera, ali nije jedina mjera. Vidio sam da su vlasnici posvećeni svakom dijelu kluba i svakoj funkciji koju možete zamisliti."

"Kad sam 2015. godine dobio poziv osjetio sam da smo kao stvoreni jedni za drugo, ali sad vidim da sam to tad čak i podcijenio. Samo povjerenje koje vlada među nama da jedni druge možemo činiti boljima je razlog zašto sam mogao potpisati produženje ugovora do 2024. godine. Da to nije slučaj, ne bih potpisao. Klub je u tako dobroj poziciji da nisam ni razmišljao o odlasku."

"Također moram naglasiti ulogu koju u svemu ima Michael Edwards. Njegovi savjeti su bili važni i njegov doprinos je velik kao i doprinos svih koji su nam pomogli da se ponovno borimo za najveće trofeje."

"Za svakog u nogometu tko se želi natjecati u okružju gdje je svaki element organizacije doveden do savršenstva, od navijača do vlasnika, ne postoji bolje mjesto od ovog."