FOTO  Kaštelani pobjednici malonogometnog turnira „Sveti Ilija“ u Bosanskom Grahovu

bosansko grahovo, turnir
...u tome gradu na igralištu osnovne škole „Grahovo" održan XV. pozivni malonogometni turnir „Sveti Ilija" 2016.

Na turniru je nastupilo 8 momčadi, od čega tri iz Republike Hrvatske - Veterani NK „Dinara" Knin, MNK „Bilice" Šibenik i GOŠK Kaštel Gomilica - što je natjecanju dalo i međunarodni karakter.

S područja Hercegbosanske županije nastupile su sljedeće momčadi: Vlada HBŽ Livno, Liječnici Livno, Udruga „Hrvatski pleter" Drvar, Šumarija Bosansko Grahovo i Udruga „Don Juraj Gospodnetić" Bosansko Grahovo.

Do finalnog ogleda su došle ekipe Udruge „Hrvatski pleter" iz Drvara i GOŠK Kaštel Gomilica, a nakon nerješenog rezultata 2:2, nakon boljeg izvođenja sedmeraca, pobijedili su gosti iz Kaštela.

Na kraju turnira u ime organizatora podijeljene su zahvalnice svim momčadima, priznanja najboljem strijelcu, igraču i vrataru turnira, te pobjednički pehari prvoj i drugoj momčadi.

Treba jos istaknuti da je momčad MNK „Bilice" iz Šibenika nastupila po prvi put na turniru u Grahovu, a predvodio ju je načelnik općine Bilice Joško Čaleta Car.

Organizatori ovog vrlo dobro posjećenog turnira na kojem se okupilo 200-tinjak osoba bili su Udruga za očuvanje kulturne i povijesne baštine „Don Juraj Gospodnetić" Bosansko Grahovo i župa sv. Ilije proroka Bosansko Grahovo.

Nakon turnira organizatori su sve sudionike poveli na okrjepu i druženje u selo Korita kod Grahova.