Karlovačko i HŠK Zrinjski u subotu potpisuju ugovor o suradnji

Stadion HŠK Zrinjski, karlovačko pivo
Na travnjaku Stadiona HŠK Zrinjski u subotu, 15. lipnja, s početkom u 11 sati održat će se press konferencija na kojoj će biti potpisan ugovor o marketinškoj suradnji između Boreas d.o.o distributer Karlovačko piva i HŠK-a Zrinjski.
Ugovor će potpisati predstavnik Boreasa direktor marketinga Alen Pecirep i Mario Pandža direktor marketinga kluba.

Nakon svečanog potpisivanja ugovora na kojemu će nazočiti i prva momčad Zrinjskog, druženje se nastavlja od 17 sati, kada su planirane zabavne nogometne igre za sve zainteresirane, a oni najuspješniji će biti nagrađeni nagradama Karlovačko piva.

Jednako zanimljivo će biti i od 18 sati u prijateljskoj utakmici u kojoj će snage odmjeriti veterani Zrinjskoga i uposlenici Stanić Group.

Dakle, u subotu sve posjetitelje Stadiona HŠK Zrinjski očekuju nogometne igre, dobra zabava i 1000 litara Karlovačko piva.

"Povodom potpisivanja ugovora o suradnji, Karlovačko i Zrinjski pozivaju sve na druženje s nogometašima, obitelji i prijateljima. Uz zabavu, zanimljive igre i nagrade, častimo sa tisuću litara Karlovačko piva. Vidimo se 15.6. od 17 sati na stadionu pod Bijelim Brijegom", pozivaju organizatori iz tvrtke Boreas, koja je distributer Karlovačkog za BiH.


Ako voliš nogomet, dobro pivo i Zrinjski, dođi na stadion Zrinjski 15.6. od 17 sati i među svojima nazdravi početku jedne nove ere.