Karačić: Rezultat protiv Brotnja nevažan

Branko Karačić, NK Široki Brijeg, Branko Karačić, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, Branko Karačić, Branko Karačić, NK Široki Brijeg, KUP BIH, NK Široki Brijeg, prozivka, NK Široki Brijeg, Branko Karačić, Branko Karačić, otkaz, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, Branko Karačić, NK Široki Brijeg, Branko Karačić

- Ide dobro, najvažnije da se nitko nije ozlijedio, rekao je trener Branko Karačić, dodajući kako su jedini element koji donekle remeti treninge niske temperature i bura koja šiba hercegovački krajolik. Lagano se bliži početak ciklusa prijateljskih utakmica, a prva će se igrati u subotu - protivnik je Brotnjo koje je u ponedjeljak na Barama odigralo 1:1 s Dinamom.

- Početak je dogovoren za 14.30 sati, a igrat će se na Mostarskom blatu, potvrdio je Karačić, dodajući: Vjerojatno ćemo malo 'iskemijati' sastav, uključiti i ove priključene juniore. Bitno je da se igrači malo rastrče, osjete jednu utakmicu nakon dugo vremena, rezultat je nebitan.

Sedam juniora priključio je Karačić kadru - Ivan Kukavica, Stipo Marković, Marin Božić, Ivan Kvesić, Zvonimir Kožulj, Ivan Barišić i Matej Karačić mladci su koji će se pokušati nametnuti treneru do polaska u Antaliju, 8. siječnja, a utakmica protiv Brotnja bit će im prva prilika pokazati što imaju... Do polaska u Tursku dobit će priliku u ukupno četiri utakmice. Nakon Brotnja, 28. ovog mjeseca, igrat će se s Osijekom, a 3., 4. i 5. veljače Široki će u sklopu 13. memorijala Gojka Šuška ugostiti Rijeku, Cibaliu i Hrvatski dragovoljac.

Hoćemo li u razdoblju pred nama u Karačićevom kadru vidjeti još neko novo lice, još ćemo vidjeti, no za sada na tom planu novosti nema.
- Recesija je, kao i svugdje, našalio se šef struke, još jednom ističući da nema žurbe po pitanju dovođenja drugog igrača nakon što je prethodno kadru priključen desni bočni Mladen Jurčević...

Piše: Slaven Nikšić / Dnevni list