Karačić: Ozljeda Zorana Brkovića novi problem

Stadion HŠK Zrinjski, Branko Karačić, Zoran Brković

Trener Karačić nakon utakmice nije bio oduševljen igrom svojih izabranika.

"Nisam zadovoljan kako je sve izgledalo jučer. Slabo smo igrali i iskreno Sarajevo je bilo bolji protivnik. S izuzetkom početnih petnaest minuta u prvom i u drugom poluvremenu kada smo bili ravnopravni, gosti su bili bolji, imali su kontrolu igre, bili su brži i kombinatorniji te prednjačili u duel igri," iskren je bio Karačić, koji ipak nije zabrinut pred nastavak prvenstva:

"Nisam zabrinut, bilo je tijekom priprema i dosta dobrih utakmica. Ovo je mogao biti i loš dan, ipak su prijateljske utakmice jedno, a prvenstvene nešto sasvim drugo. Sarajevo ne najavljuje tek tako borbu za naslov, ono što sam vidio jučer bilo je jako dobro."

Karačić u prvom proljetnom kolu protiv Viteza neće moći računati na Tonija Pezu, dok je upitan i Danijel Graovac.

"Pezo neće konkurirati za taj meč, a Graovac koji ni jučer nije nastupio je upitan za Vitez. Novi problem je ozljeda Zorana Brkovića. On ima probleme sa koljenom, a koliko je ozljeda ozbiljna znat ćemo nakon sutrašnjeg detaljnog pregleda. Što se tiče sastava za Vitez imam ga u glavi, ali ću ga zadržati za sebe, mada se do utakmice nešto može i promijeniti. Nisam dobio još informacije o Vitezu, ali sam i ranije rekao da su neugodni i da moramo biti itekako oprezni."

Sportsport.ba