Karačić: Iz stanke ćemo izići kompletniji

Branko Karačić, NK Široki Brijeg, Branko Karačić, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, Branko Karačić, Branko Karačić, NK Široki Brijeg, KUP BIH, NK Široki Brijeg, prozivka, NK Široki Brijeg, Branko Karačić, Branko Karačić, otkaz, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, Branko Karačić, NK Široki Brijeg, Branko Karačić

Naravno, glavna priča u ovom razdoblju, oporavak je popriličnog broja ozlijeđenih igrača.
što zbog kartona, što zbog ozljeda, čak sedmorica nisu mogla nastupiti na gostovanju na Piroti s kojeg je Široki u Hercegovinu donio nova tri boda. Stanje sada lagano - ide na bolje. - Za sada još ne možemo reći da je situacija puno bolja, ali sigurno je da ćemo se utakmicama vratiti kudikamo zdraviji.
Juan Manuel Varea se priključio treninzima, Jefthon i Ivanković i dalje rade odvojeno, za Marka Grgića je rečeno da je izgubljen do kraja polusezone, Matea Roskama je boljela peta..., situacija je tako - šarena. Ali zasigurno svi neće biti u kombinacijama za Zrinjski. A do tada je ostalo dosta vremena. Dovoljno možda i za jednu prijateljsku utakmicu.

- Moguće da ćemo nešto igrati, ali zbog situacije s ozljedama nećemo na tomu inzistirati. Možda to bude u utorak, a nije isključeno da to bude prilika da testiramo ove koji se vraćaju nakon ozljeda, s tim da bi igrali protiv juniora. Vidjet ćemo još.
Odmora još ima do 14. kola Premier lige, no Karačić je, kao i tijekom čitavog prvog dijela prvenstva, budan..., napet.
- Odmor smo svi zaslužili, ali moramo ostati skoncentrirani na tri preostale utakmice, da ne zabrljamo sve dobro što smo do sada napravili.
Redom idu Zrinjski i Kup protivnik Krajišnik na Pecari, a zatim Olimpic na Otoci. Naravno, najbliža meta je prioritet.

- Evo, kako vidim, iz Zrinjskog prijete, a mi čekamo, promatramo. Oni svakako imaju pravo na to, jer ta utakmica im je važna..., ali važna je i nama. Nema to potrebe ni isticati, ali jasno je da nećemo podviti rep kada to nismo učinili na Koševu i na nekim drugim vrućim terenima.
S nestrpljenjem Karačić očekuje tu utakmicu jer bi Pecara konačno mogla biti solidno ispunjena - derbi sa Zrinjskim uvijek je mamac za gledatelje, koji možda neće moći doći organizirano, ali će ih sigurno biti.
- Lokalni je to derbi s posebnim nabojem, radujem se što će na tribinama biti dosta gledatelja, rekao je.

Dnevni list