Karačić: Ako pobjedimo Tuzlu bit će ovo uspješna polusezona

Toni Karačić, Široki Brijeg

Uoči gostujuće utakmice koju NK Široki Brijeg igra s ekipom Tuzla City, trener Širokog Toni Karačić kazao je kako bi pobjedom nad tuzlanskom momčadi polusezonu smatrao vrlo uspješnom.

-Očekujem da osvojimo tri boda, da napravimo kvalitetan rezultat. Dino Ćorić neće konkurirati zbog tri žuta kartona, a Toni Jović i Josip Barišić zbog ozljeda, ali mislim da su dečki koji će ih mijenjati kvalitetni - kazao je Karačić u izjavi za Fenu, dodavši kako prema ekipi Tuzle izražava respekt, ali da, ipak, vjeruje u pobjedu.

- Široki je, osobito nakon zadnje utakmice (pobjeda 4:0 nad ekipom Zvijezda 09), točno onakav kakav želimo da bude. Ako sutra osvojimo tri boda, ovu polusezonu bih smatrao uspješnom, bez obzira na neke dosadašnje propuste - rekao je Karačić.

Široki trenutno ima 27 bodova, četiri manje od četvrtoplasirane Tuzle City i eventualnom pobjedom definitivno bi se priključio vrhu ljestvice te uhvatio priključak za Radnikom i Zrinjskim koji imaju bod, odnosno, dva boda više od 'Plavo-bijelih'.

U posljednja četiri susreta ovih dviju momčadi Širokobriježani su slavili dva puta kod kuće (1:0, 1:0),  Tuzla City je na Pecari bila bolja u posljednjem susretu (1:3), a jedna utakmica koju su Širokobriježani igrali u gostima završila je neriješeno (0:0).

Utakmica se igra u subotu, 7. prosinca, od 13 sati.