Kapetan Vatrenih Luka Modrić produžio ugovor s Realom

Luka Modrić, Real Madrid
Ugovor sklopljen do 30. lipnja 2020. godine potpisan je u Madridu, a po dogovoru je predsjednik Reala Florentino Perez uručio Modriću prigodni dres s brojem 2020 na leđima.

Tim je povodom Luka Modrić održao i konferenciju za medije te naglasio kako vjeruje da je povukao pravi potez.

"Ovo je poseban dan, sretan sam i uzbuđen zbog produženja ugovora s Real Madridom, najboljim klubom na svijetu. Hvala klubu i predsjedniku na povjerenju te obećavam da ću nastaviti davati sve od sebe za klupske uspjehe. Mislim da sam se u dosadašnje četiri godine razvio, iskusniji sam i moram nastaviti pomagati momčadi u obrani i napadu. Sadašnja momčad Real Madrida možda je i najbolja u kojoj sam igrao, impresivna je", rekao je.

"Uvijek sam vjerovao u sebe i znao sam da ću kad-tad uspjeti u Real Madridu. Nisam dobro počeo, zahtjevi su bili vrlo visoki, no nisam sumnjao u uspjeh. Želja mi je igrati u Real Madridu do mirovine i sada sam bliži tom izazovu. Poslije ozljeda vraćam se jači, dobro se osjećam i igram najbolji nogomet karijere. Nadam se da ću i poslije igračkih dana ostati uz ovaj sport", dodaje.

Luka Modrić, koji se trenutačno oporavlja od ozljede koljena i kaže kako se svakim danom osjeća sve bolje, stigao je u Real Madrid 2012. godine iz engleskog Tottenhama, nakon nastupa za Dinamo, Zrinjski i Inter iz Zaprešića.

Foto: Real Madrid CF

HNS