Kamenovan autobus s nogometašima Srbije u Tirani

Albanija, srbija albanija, Srbija, kamenovanje, Albanija, Srbija, kamenovanje
Incident se dogodio na putu od zračne luke do hotela, gdje će srpska reprezentacija prenoćiti do odlaska u Elbasan, mjesto odigravanja kvalifikacijske utakmice za prvenstvo Europe sa domaćom reprezentacijom Albanije.

Na autobusu sa nogometašima Srbije razbijeno je staklo, svi igrači bili su šokirani huliganskim ispadom, a prema Miloševićevim riječima nitko nije ozljeđen.

U pratnji policije reprezentativci Srbije sigurno su stigli u hotel.

Utakmica između Albanije i Srbije igra se sutra u Elbasanu od 20.45 sati.

Nogometni savez Srbije "neprijatno je iznenađen" kamenovanjem autobusa s igračima Srbije u Tirani. "Veoma smo neprijatno iznenađeni ovim incidentima. Na putu od aerodroma do hotela Šeraton napadnut je autobus sa igračima. Do napada je došlo kada smo ušli u gradsko jezgro. Pogođena su dva stakla iza vozača sa nekoliko kamenica, od kojih jedna veoma velika", prenijeli je portparol Aleksandar Bošković novinarima stav FSS-a.

"Staklo nije puklo, ali bi ga posle toga i najmanji dodir srušio. Zahvaljujući srpskim policajcima koji su bili u autobusu, uspostavljen je mir i sigurno smo došli do hotela. Po dolasku u hotel su nam se priključili vodeći ljudi albanske policije, na čemu smo im veoma zahvalni. Na sastanku nam je garantirana sigurnost, u što vjerujemo", rekao je Bošković.

HMS