Kakav Mata, Unitedu treba Raketa: Hvalospjevi o Rakitiću ne prestaju

Njemačka liga, Njemačka liga, Ivan Rakitić, Vatreni, Vedran Ćorluka, Ivan Rakitić, Sevilla, Atletico Madrid, Ivan Rakitić, Manchester United, Ivan Rakitić, FC Barcelona, Ivan Rakitić, Hrvatska, SP Brazil, Ivan Rakitić, Hrvatska, Ivan Rakitić, FC Barcelona, Ivan Rakitić, Sevilla, Hrvatska zemlja, italija, problemi, Niko Kovač, Ivan Rakitić

Engleski HITC objavio je tekst u kojem žali što je Manchester United iskrcao čak 44 milijuna eura za Matu, umjesto da je doveo hrvatskog reprezentativca.

"Ivan Rakitić bi za United bio puno bolje pojačanje od Mate. Ako je Man. United želio potrošiti 44 milijuna eura za igrača koji će odmah napraviti razliku, onda su evidentno doveli krivog. Daleko veće pojačanje, a neusporedivo jeftinije bio bi Ivan Rakitić. O njemu smo pisali i prije, a talent je ponovno pokazao protiv Reala. Navijači žude za veznjakom koji može kontrolirati utakmicu, zabijati i stvarati prilike, a onda bi bilo puno logičnije da su doveli Hrvata nego Matu ili pogotovo Fellainija'', zaključio je engleski novinar.

index.hr