FOTO  Kadetski golman Zrinjskog Karačić na meti europskih klubova

Jedan od najvećih talenata u Omladinskoj školi Zrinjskog je i Goran Karačić - mladi kadetski golman za kojeg su interes iskazali neki europski klubovi.

Tvoj talent i odlične obrane u kadetima Zrinjskog, ali i u dresu reprezentacije BIH prepoznali su neki europski klubovi?

Da, preko svog menadžera saznao sam da se za mene raspituju neki klubovi iz Belgije,  Nizozemske, Austrije, Engleske i da je bilo već nekih ponuda.

 

Reci nam kako si zadovoljan sa rezultatima kadeta Zrinjskog u jesenjskom dijelu?

Sigurno da nisam zadovoljan, jer smo loše ušli u prvenstvo i tek pred kraj je ekipa počela da prikazuje odličnu igru i ono što smo odavno uigravali. Nadam se da ćemo u drugom dijelu polusezone završiti u gornjem dijelu tabele.

Tko ti je uzor?                              

Uzor mi je Iker Casillas i želio bi biti jednoga dana braniti vrhunski kao on.

 

Naš portal redovito prati omladinsku ligu BIH i možemo si dati za pravo da kažemo da si trenutačno najbolji kadetski golman Premijer lige. Da li si ti zadovoljan svojim nastupima?

Jesam, polusezonu sam branio prilično dobro. Što se tiče mojih dobrih intervencija za to je ponajviše zaslužan moj trener Vinko Martinović - Sova kao i dobra atmosfera u klubu što mi je pomoglo da podignem  svoju formu i branim najbolje što mogu.

Dobio si poziv da se priključiš kampu Evertona?

Da, to je istina. Krajem siječnja idem u Evertonov kamp i ovim putem posebno bi se zahvalio mom treneru Teu Krešiću što me podržava u tome.

 

Uz trenere, tko ti je još potpora?

Moja obitelj, posebno otac i majka, ali i braća. Iako moram spomenut da majka nebi željela da idem jer su moja braća profesionalni rukometaši i otišli su od kuće, pa nebi voljela da joj i treći sin ode.

I za kraj kako provodiš slobodno vrijeme?

Slobodnog vremena gotovo da ni nemam. Kad završim sa treningom u klubu odma poslije toga treniram sa svojim ocem i suigračom Matićem. Želim da dokažem kako stvarno vrijedim.

 

Ekipa portala Hercegovina.info ti želi puno sreće i uspjeha u tvojoj karijeri!

Hvala vam puno! To mi mnogo znači jer dolazi od osoba koje nas redovito prate na utakmicama. Pozdrav svim čitateljima portala Hercegovina.info