FOTO  Kadeti Zrinjskog poraženi od Tomislava, remi juniora

HNK Tomislav Tomislavgrad, HŠK Zrinjski, kadeti, juniori, prijateljska utakmica

Posljednu provjeru uoči početka sezone imali su kadeti i juniori Zrinjskog koji su ugostili sportske prijatelje iz Tomislavgrada.

KADETI: Zrinjski - Tomislav 2:3

Kadeti Zrinjskog neočekivano su poraženi od Tomislava sa 3:2. Zrinjski je odlično krenuo u utakmicu te je propustio nekoliko dobrih prilika, a kazna je stigla u 10.minuti kada Protuđer pogađa za 0:1. Samo par minuta kasnije Zrinjski preko Sušića izjednačuje. Nakon tog gola gosti puno bolje stoje na terenu te do kraja poluvremena postižu dva pogotka preko Bagarića i Tomića. U tom razdoblju rezultat je mogao biti i puno gori po Zrinjski jer Tomislav nije uspio iskoristio još tri velike prilike kada se istakao mladi golman Zrinjskog. U nastavku utakmice potpuna kontrola Zrinjskog koji samo uspjeva ublažiti poraz preko Milasa za konačih 2:3 i zasluženu pobjedu Tomislava.

JUNIORI: Zrinjski - Tomislav 2:2

U drugoj utakmici juniori Tomislava bolje su otvorili susret i rezultat toga je pogodak Drmića u 28.minuti za 0:1. Do kraja poluvremena Zrinjski pokušava izjednačiti, ali bezuspješno. Već na samom početku drugog dijela Tomislav pogađa za 0:2 preko Marijanovića. Ipak do kraja utakmice Zrinjski uspjeva izjednačiti pogocima Vlahić-Puljića i Jozića.

HERCEGOVINA.info