Jumbo plakat u Imotskom za zvijer iz Vinjana – Antu Rebića

Ante Rebić
Baš kakav je Ante na terenu, takav je i taj plakat - vatren i moćan!

Geni kameni i srce vatreno natpis je ispod fotografije Rebićevog slavlja protiv Argentine, a sve to djelo je 3. imotske bojne ‘Imotski sokolovi'.

Dječaka koji je prve korake napravio u NK Vinjanima sad traži "pola Europe" -PSG, Tottenham, Manchester United... Cijena će mu trostruko porasti u odnosu na sadašnjih 10 milijuna eura.

Ante na Mundijalu igra fantastičan nogomet i jedan je od naših najboljih igrača. Neuhvatljiv dosad svakom protivniku. Takav je bio i kao dijete.

- Prije se znalo reći: Ante Rebić je Messi iz Vinjana Donjih. Sad da je Messi Rebić iz Rosaria", dodaje Mićo, koji je među prvima prepoznao njegov potencijal. Nije međutim sve išlo glatko, nikako.

- Mi smo znali njegove kvalitete od malih nogu, ali nisi mogao izaći na kraj s njime! Već s 12 godina nas je zaje...., bio je živo i tvrdoglavo dijete. Zato je uvijek davao sve od sebe i imao je svoj stav - prisjetio se Branislav Škeva Mićo, jedan od onih koji je utjecao na Antin nogometni razvoj od najranijih dana.


Imoćani se, osim Rebićem, mogu pohvaliti i da imaju možda i najljepši stadion u Hrvatskoj. Ako pitate ugledni BBC, reći će vam - ma to je Gospin dolac u Imotskom.

A baš jučer na pressici je Ante nasmijao novinare u Sočiju. Sjajno raspoložen upitan je o razlici između sadašnjeg izbornika Zlatka Dalića i Ante Čačića.

- Pa mislim... Ma to treba reći Ivan, ja nisam bio prije u reprezentaciji, ha, ha, ha... - nasmijao je okupljene novinare sjajni ofenzivac Vatrenih koji je procvao pod vodstvom Zlatka Dalića u reprezentaciji te Nike Kovača u Eintracht Frankfurtu.

 

http://www.grude-online.info/