Jozinović i Sušić ogorčeni: 'Bio je penal! Zašto su poslali tih šest sudaca kada ništa ne vide!'

- Utakmica je opravdala status derbija, u svakom smislu. Najviše mi je žao naših navijača, opet su došli u velikom broju i iznenadili su sve jer je bilo predviđanja da će ih biti pet tisuća manje. Oni su zaslužili čestitke, a mi smo ostavili srce na terenu i mislim da smo realno zaslužili barem bod - rekao je strijelac za Splićane Goran Jozinović. Lijevi bek je bio ponajbolji u redovima domaćih, stalno je prijetio i za to je dobio nagradu u postignutom golu. Nije mogao prijeći preko sporne situacije u 81. minuti, nedosuđenog kaznenog udarca za Hajduk.

- Gledali smo snimku odmah nakon utakmice i vidjeli da je jedanaesterac postojao. Nije mi jasno čemu služi pet sudaca na travnjaku, ako ono nisu vidjeli što su ih onda uopće poslali na utakmicu - zapitao se Jozinović.

Još više ljutnje na suca Bebeka iskazao je Tino Sven Sušić koji se našao u spornoj situaciji, njegov udarac Vrsaljko je rukom zaaustavio i spriječio izjednačenje.

- Penal je bio očit, 100 posto! Lopta je prošla Kelavu, a Vrsaljko se bacio i rukom odbio loptu. Odmah sam potrčao prema sucu i rekao mu da je penal, a on mi je samo odgovorio da mi ne može to svirati. Šokirao me, nije mi jasno da je to rekao i da nije svirao kazneni udarac. Ne znam što je kasnije govorio, bio sam ljut i razočaran, nisam ga ni slušao - rekao je Sušić koji je zbog svog prosvjeda dobio žuti karton.

- Moglo je biti bolje, napadali smo, ali nismo imali sreće i nije nam sviran kazneni udarac. Mislim da nam nitko ne može zamjeriti na želji, Dinamo ima dobru momčad, znali smo da će biti teško i da nas čeka zahtjevna utakmica. Što možemo, motamo se dignuti i pokušati odigrati bolje i uspješnije u sljedećoj utakmici - zaključio je nesretni Sušić.

sportke novosti