Josip Sesar HFC Zrinjski: Očekujem da osvojimo titulu

josip sesar, HFC Zrinjski
Nakon sjajno odigrane utakmice protiv FC SG Mostar slegli su se dojmovi. Josip Sesar momak koji iz utakmice u utakmice pokazuje sve bolje rezultate otkrio nam je svoje planove, osvrte na prethodne utakmice, te još mnogo toga...

Povratnik ste u ekipu! Kako se osjećate?

Mali nogomet je moja prva ljubav,odrastao sam na igralištu iza 5. osnovne škole u Mostaru i uz sve obaveze za profesionalnog nogometaša uvijek bi našao vremena s prijateljima igrati mali nogomet , osjećaj je zaista lijep pogotovo kada imate dobre rezultate.

Sve ste bolji na terenu. Jeste li se navikli na suigrače?

Imao sam nesreću da sam se krajem prošle sezone u Njemačkoj povrijedio i evo skoro 9-10 mjeseci vučem tu ozljedu aduktora ,ali ide na bolje tako da sada mogu igrati i pomoći suigračima i klubu da ostvarimo zajednički cilj. Što se igrača tiče to su sve moji prijatelji s kojima sam igrao mnogo turnira tako da se bilo nije bilo teško priviknuti.

Posljednja utakmica protiv FC SG Mostar, HFC Zrinjski briljirao! Vaš komentar?

Kako se bliži doigravanje tako uz našu Upravu i navijače i mi igrači napredujemo što se vidi na našoj igri i rezultatu u zadnjih par utakmica. Protiv SG odigrali smo fantastičnu utakmicu i užitak je igrati u onakvoj atmosferi .Očekujem da će ista biti i u doigravanju, te da ćemo donijeti titulu prvaka u HFC Zrinjski.

Što HFC Zrinjski može u finalu Kupa?

Mislim da smo favoriti sto se Kupa tiče,Kaskada je doma veoma neugodan protivnik. Izbacilo su FC SG Mostar u polufinalu, moramo biti veoma oprezni ali mislim da smo puno kvalitetnija ekipa i da ćemo osvojiti Kup.

Možete li nam usporediti mali nogomet u Njemčkoj i BiH?

Sjeckanjem je tek prije 2-3 godine počela ulagati u mali nogomet i svake godine je sve bolje tu su već sada i Brazilci i Ukrajinci,Česi ,ja sam otišao zbog privatnih razloga, ali ne sumnjam da će za par godina Njemačka liga biti među boljima u Europi.

Žalite li što niste ostali igrati za HŠK Zrinjski?

Pa svima nama mostarcima je to san,ja sam kao mlad i neiskusan igrao u HŠK Zrinjskom tako da bilo je i mojih grešaka,ali i neki drugi stvari na koje osobno nisam mogao utjecati u klubu. Stoga sam morao otići u Olimpik Sarajevo, zbog svih tih razloga i ne žalim puno.

Poruka svim navijačima?

Zahvalio bi se svim navijačima koji su uz nas čitavu sezonu i pozivam ih da budu u onako velikom broju kao na zadnjim utakmicama, te nam pomognu da osvojimo Kup i prvenstvo.