Josip Pehar pojačava vratarsku konkurenciju u Širokom Brijegu

FK Sarajevo iz Sarajeva, FK Sarajevo, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, FK Sarajevo iz Sarajeva, Josip Pehar, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, prva prozivka
Nakon brojnih odlazaka iz NK Široki Brijeg, u ovaj klub bi uskoro trebala početi dolaziti prva pojačanja.

Nakon iznenadnog odlaska, dosadašnje neupitne "jedinice" na vratima Plavo-bijelih Luke Bilobrka, na vratarskim pozicijama je ostao usamljen mladi Martin Zlomislić.


Zlomislić, koji je prošao kompletnu omladinsku školu Širokobriježna je zasigurno nadaren vratar, a i u klubu s Pecare polažu velike nade u budućnosti za njega.

On bi trebao kako neslužbeno doznaje portal Jabuka.tv biti prvi vratar Širokobriježana u novoj sezoni, no bilo bi vrlo opasno ući u sezonu samo s njime u kadru, a klub poput Širokog Brijega to zasigurno neće dopustiti.

Kao rješenje koje bi s klupe moglo biti velika potpora mladom Zlomisliću nameće se vratar Josip Pehar iz Čitluka, kojega su u Širokom Brijegu odlučili vratiti u svoje redove.

Naime, Pehar je također prošao omladinsku školu Širokobriježana, ali je ostao bez profesionalnoga ugovora. Pa je kao mladić prešao u NK Sloga iz Ljubuškog.

A tijekom svoje karijere branio je još redom u Branitelju iz Mostara, potom u vinkovačkoj Cibaliji iz koje se ponovno vraća u Branitelj. Potom odlazi u NK Imotski, a posljednju sezonu branio je u matičnom klubu HNK Brotnjo Čitluk.

Na Pecaru stiže kao slobodan igrač, a kako neslužbeno doznaje portal Jabuka.tv, Pehar bi trebao biti priključen momčadi na prvom danu priprema koje kreću danas prozivkom i prvim treningom u Kampu na Blatu u 18:30.

Ostaje za vidjeti hoće li Širokobriježani dovesti još jednog vratara kako bi na ovoj poziciji upotpunili kadar, ili će posegnuti za nekime iz omladinskog pogona.

U klub bi u idućim danima trebalo pristići još nekoliko pojačanja, a pozicije na kojim se traga za novim rješenjima su desni bočni te krilni i središnji napadači.

(www.jabuka.tv)