FOTO  Josip Miketek: Presretan sam zbog titule koju smo zasluženo osvojili

Zrinjski - Travnik (kadeti, juniori)
U nastavku pročitajte što o svemu kaže jedan od mladih Plemića Josip Miketek za naš portal HERCEGOVINA.info

Kao prvo čestitke na osvajanju naslova prvaka?

Hvala na čestitkama.

Hoćeš li nam reći kakav je osjećaj biti prvak?

Tesko je to riječima opisati jednostavno to je vrhunac koji svaki igrač može doživjeti, presretan sam zbog titule koju smo zasluženo osvojili.

Kome možeš posvetiti ovu titulu prvaka?

Prvo svojim roditeljima koji su mi omogućili da treniram i koji su uvijek bili uz mene, i naravno našem  treneru Gagri koji nas je poveo kroz ovu priču i koji je prije svega vjerovao da možemo do titule.

Sada kada je sve prošlo možeš li izdvojiti neku utakmicu kao najdražu u sezoni?

Sve su mi utakmice jednake i za svaku se isto priremam kao i moji suigrači. U svaku utkamicu ulazimo sa istom željom da ostvarimo pobjedu,a ako moram jednu izdvojiti to je sigurno zadnja utakmice u Tuzli koja će mi dugo ostati u sjećanju.

Ove godine konkurencija je bila jaka, i po tebi što je presudilo da Zrinjski osvoji titulu?

Pa sigurno da je bilo dosta klubova u igru za prvaka što je i činilo prvenstvo zanimljivim. Ovaj puta kolektiv je sigurno presudio, svi mi igrači smo jako željeli tu titulu, posvetili smo se tome maksimalno i na kraju prvi prošli kroz cilj.

Zadnja utamica u Tuzli je donijela naslov. Možeš li opisati atmosferu poslije, primanje medalja, pokala i povratak u Mostar?

U Tuzli nam je bila potreba pobjeda da bi došli do prvaka i to smo i ostvarili. Mnogo smo se pripremali za tu utakmicu , osjećaji su bili neopisivi. Sve je izgledao nestvarno od završetka utakmice, do povratka u Mostar i teško je to opisati riječima jer još nismo ni svjesni kakav smo uspjeh ostvarili.

Ti si uoči ove utakmice trebao ići na probu, ali nisi otišao jer si htio biti sa svojim suigračima?

Istina je da sam trebao ići, ali kad sam vidio da igramo u Tuzli za prvaka u tom trenutku me ništa nije zanimalo osim te utakmice i samo jako sam želio ostati sa svojim suigračima borit se do kraja za tu titulu.

Sinoć je priređen i veličanstven doček juniorima u Rodoču od Ultrasa. Kakva je bila atmosfera?

Prvo bih se  želio zahvaliti svim Ultrasima u ime cijele ekipe na sinoćnjem veličanstvenom dočeku. To je  jedan neopisivi osjećaj i to je teško opisati riječima,  jednostavno morate to doživjeti i zbog tih osjecaja se igra nogomet iako ih ne bude puno puta u životu.

Slijedi kratki odmor koji ste zaslužili nakon svega? Kakvi su tvoje želje i planovi za nastavak karijere?

Želja mi je da budem sto duže u nogometu jer me to čini sretnim i na meni je samo da radim i da se dokazujem

Za kraj želiš li još nešto reći našim čitateljima?

Pozdravljam navijače i sve one koji su vjerovali u nas i naš rad.

HERCEGOVINA.info