Josip Jozić: Ponosan sam što igram za Zrinjski

28.01.2014

Za Josipa Jozića juniora Zrinjskog legendarni šampionski trener Franja Džidić je rekao da će biti veliki nogometaš.

Mi ne možemo nego samo  podijeliti mišljenje legendarnog Franje, a Jozić je ovih dana već sa prvim timom na pripremama. Evo što je o svemu pomalo za naš portal HERCEGOVINA.info rekao Jozić:

Kao prvo kako si zadovoljan igrom juniora u prošloj godini? Prvi ste na ljestvici lige na polusezoni, da li imate snage tu i ostati?

Što se tiče naše igre ja sam zadovoljan, a smatram da su zadovoljni i moje kolege što smo do sada odigrali u prošloj sezoni. Naporno smo trenirali prvu poluzezonu, ostvarili smo cilj, prvi smo na ljestvici, te mislim da imamo snage i potencijala da ostanemo tu.

Tko je po tebi nazaslužniji za odličan rad omladinske škole HŠK Zrinjski?

Ja mislim da su najzaslužniji za odličan rad u HŠK Zrinjskom šef škole Dragan Perić i treneri u omladinskoj školi.

Zadnji puta kada smo razgovarali rekao si da ti je želja da zaigraš za prvi tim. Evo sada si na pripremama sa prvim timom, a sada si igrao cijelo poluvrijeme igrao protiv Čapljine. Kako si zadovoljan svojom formom, i kako se osječaš sada kada si u prvom timu?

Mislim da sam na pravom putu da zaigram za prvi tim, a to je i želja svih mojih kolega sa kojima igram. Čast mi je i ponos što sam igrao za prvi tim, a što se tiče forme mislim da mogu jos više, za što ću se i više truditi.

Čak osam nogometaša iz juniorskog pogona je sa prvim timom, znači li to da Zrinjski neće često tražiti pojačanja iz drugih klubova ?

Moje je mišljenje da je bolje ulagati u omladinski pogon, da se omladinska škola jos više proširi, i da ima više kadra, nego da se dovode igrači sa strane, jer oni samo dolaze i prolaze?

Tvoje mišljenje koliko može Zrinjski u nastavku sezone, i mogu li Plemići za 20 godina Ultrasa osvojiti neki od pokala?

Zrinjski može u nastavku sezone pružiti mnogo i možemo do naslova, što bi bio poklon našim Ultrasima.

Evo za kraj još neka poruka navijačima?

Što se tiče navijača svaka im čast što su vazda bili uz nas i bodrili nas, dobivali mi ili gubili. Želim da i tako ostane u budućnosti, jer oni su najveći prijatelji kluba.

HERCEGOVINA.info

 

loading...