Josip Jozić: Ponosan sam što igram za Zrinjski

Josip Jozić, HŠK Zrinjski, Josip Jozić, Hajduk
Mi ne možemo nego samo  podijeliti mišljenje legendarnog Franje, a Jozić je ovih dana već sa prvim timom na pripremama. Evo što je o svemu pomalo za naš portal HERCEGOVINA.info rekao Jozić:

Kao prvo kako si zadovoljan igrom juniora u prošloj godini? Prvi ste na ljestvici lige na polusezoni, da li imate snage tu i ostati?

Što se tiče naše igre ja sam zadovoljan, a smatram da su zadovoljni i moje kolege što smo do sada odigrali u prošloj sezoni. Naporno smo trenirali prvu poluzezonu, ostvarili smo cilj, prvi smo na ljestvici, te mislim da imamo snage i potencijala da ostanemo tu.

Tko je po tebi nazaslužniji za odličan rad omladinske škole HŠK Zrinjski?

Ja mislim da su najzaslužniji za odličan rad u HŠK Zrinjskom šef škole Dragan Perić i treneri u omladinskoj školi.

Zadnji puta kada smo razgovarali rekao si da ti je želja da zaigraš za prvi tim. Evo sada si na pripremama sa prvim timom, a sada si igrao cijelo poluvrijeme igrao protiv Čapljine. Kako si zadovoljan svojom formom, i kako se osječaš sada kada si u prvom timu?

Josip Jozić,HŠK Zrinjski

Mislim da sam na pravom putu da zaigram za prvi tim, a to je i želja svih mojih kolega sa kojima igram. Čast mi je i ponos što sam igrao za prvi tim, a što se tiče forme mislim da mogu jos više, za što ću se i više truditi.

Čak osam nogometaša iz juniorskog pogona je sa prvim timom, znači li to da Zrinjski neće često tražiti pojačanja iz drugih klubova ?

Moje je mišljenje da je bolje ulagati u omladinski pogon, da se omladinska škola jos više proširi, i da ima više kadra, nego da se dovode igrači sa strane, jer oni samo dolaze i prolaze?

Tvoje mišljenje koliko može Zrinjski u nastavku sezone, i mogu li Plemići za 20 godina Ultrasa osvojiti neki od pokala?

Zrinjski može u nastavku sezone pružiti mnogo i možemo do naslova, što bi bio poklon našim Ultrasima.

Evo za kraj još neka poruka navijačima?

Što se tiče navijača svaka im čast što su vazda bili uz nas i bodrili nas, dobivali mi ili gubili. Želim da i tako ostane u budućnosti, jer oni su najveći prijatelji kluba.

HERCEGOVINA.info