Josip Ereiz: Bilo je dosta sumnji u nas, pa čak i među nama

josip ereiz, NK GOŠK, josip ereiz, NK GOŠK Gabela, hnk gošk
...remijem kod Krupe (1:1), a čime je momčad dobila novo samopouzdanje uoči posljednje utakmice jesenskog dijela natjecanja sa Slobodom.

Veliki utjecaj je evidentno imao novi šef struke Feđa Dudić koji je uspio razdrmati neagresivnu i anemičnu ekipu GOŠK-a koja je pokazivala nedovoljno borbenosti u pokušajima da zaprijeti svojim protivnicima.

- Mislim da je promjena pozitivno utjecala na nas, iako nemam ništa ni protiv trenera Slavena Muse, ali bilo je kako je bilo. Sve to je rezultiralo osvajanjem boda. Ispunili smo što je trener tražio od nas i zaslužili smo taj bod. Stvarno smo se borili, a zbog čega smo nagrađeni. Zadovoljni smo napravljenim, a nadam se i svi ostali u klubu, kaže veznjak GOŠK-a Josip Ereiz.

Kako je i sam trener Dudić kazao, prethodno su Gabeljani u pojedinim utakmicama "djelovali kao da im je svejedno kako će završiti".

- Ne znam kako objasniti što se događalo, ali očito smo se uspavali. I mi smo se na terenu između sebe pogledavali, nije nam bilo jasno što se događa.

Predstava iz Krupe na Vrbasu je svakako ohrabrenje pred susret sa Slobodom u Gabeli. Ova utakmica je zbog TV prijenosa pomjerena na petak (13 sati) i tako će predstavljati prvi meč 18. kola Premijer lige.

- Posljednja utakmica je potvrda da imamo kvalitet, a bilo je dosta sumnji u nas, pa čak i među nama samima poslije svega. Mnogi su mislili da više nemamo što tražiti. Sad smo pokazali da nismo toliko loši, smatra Ereiz.

Novu potvrdu će tražiti u petak, ali ponovno uz dosta problema s igračkim kadrom jer osim od ranije ozlijeđenih Bošnjaka i Pehara nedostaju kartonirani Ramić i Odak, dok je upitan Đajić koji se ozlijedio u posljednjem meču.

- Nadam se da ćemo se skupiti, moramo biti ekipa. Za nas je možda mala prednost što se igra u petak jer je Sloboda igrala u ponedjeljak. Oni su se rezultatski digli u posljednje vrijeme, dolaze nam poslije pobjede protiv Čelika puni samopouzdanja, ali i mi vjerujemo u sebe. Nadamo se osvajanju tri boda i sve ćemo uraditi što je u našoj moći da dođemo do toga, zaključio je Josip Ereiz.

Dnevni list