Jose Mourinho za Antu Rebića priprema čak 50 milijuna eura

Ante Rebić, Hrvatska, Ante Rebić, Vatreni, Jose Mourinho, Ante Rebić, Ivan Perišić, Manchester United, Ante Rebić, Manchester United, nogometne zvijezde, Ante Rebić, Mourinho, Manchester United, Ante Rebić, Ante Rebić, Ante Rebić, Vatreni, Hrvatska zemlja, Ante Rebić, Ante Rebić, inter, Ante Rebić, AC Milan, milan, spal , Ante Rebić
... neka nove osobe i neki novi junaci, a svoju kvalitet dodatno je potvrdio i dobar dio već odavno poznatih imena.

Novo ludilo

Poznato je i kako nakon ovakvih natjecanja počinje novo ludilo, ono transferno, koje bi u idućih nekoliko tjedana trebalo puniti naslovnice sportskih medija. Zbivanja u Rusiji proslavila su dobar dio igrača, koji su sada vrlo tražena roba na nogometnom tržištu, a povijesni uspjeh Hrvatske lansirao je "Vatrene" među najpopularnije transfer-priče.

Iz engleskih medija, čije pisanje prenose i zagrebačke "Sportske novosti", samo nekoliko dana nakon što je Hrvatska ubilježila povijesni uspjeh osvajanjem svjetskog srebra, stiže priča o potencijalnom transferu Ivana Perišića i Ante Rebića u redove Manchester Uniteda.

Prema Englezima, Jose Mourinho pripremio je za Rebića čak 50 milijuna eura, za šta smatra da bi trebalo zadovoljiti apetite kluba iz Frankfurta. Ovaj 24-godišnjih Hrvat oduševio je na minulom Mundijalu svojom borbenošću i trkom, a najviše će se pamtiti po pogotku kojim je načeo Argentinu još u grupnoj fazi prvenstva.

S Otoka paralelno stiže i priča o obnovljenom interesu Uniteda za usluge Ivana Perišića, koji je maestralno odigrao završnicu natjecanja u Rusiji. Ivan je u Rusiji, podsjetimo, tri puta tresao protivničke mreže. Prvi njegov pogodak dogodio se još protiv Islanda, dok je posljednja dva zabio protiv Engleske u polufinalu i protiv Francuske u velikom finalu.

Velika želja

Ivan Perišić bio je velika želja Jose Mourinha još prošle godine, a njegov dolazak bi, prema pisanju Engleza, otvorio prostor za odlazak Anthony Martial, za kojeg je, pak, zainteresiran Tottenham. Navodno su u ovoj priči razgovori već uznapredovali.

- Ne znam zašto nije došao u Manchester još prošle godine, kad sam bio zainteresiran za njega - bila je jedna od izjava Mourinha još nakon polufinala, u kojem je Perišić zabio izjednačujući pogodak protiv Engleske.