Još jedna loša vijest za Dinamo: Bjelica ostao bez najboljeg europskog strijelca i asistenta

Nenad Bjelica, nogomet, austrija, Nenad Bjelica, Dinamo, Nenad Bjelica, GNK Dinamo Zagreb, Dinamo, Izet Hajrović nogometaš, Nenad Bjelica, Nenad Bjelica, Dinamo, Nenad Bjelica, GNK Dinamo, Nenad Bjelica, Nenad Bjelica, Liga prvaka, Nenad Bjelica, Dinamo, Nenad Bjelica
Nakon što je ostao bez Ademija, Leovca i Šunjića, Nenad Bjelica neće moći računati ni na Izeta Hajrovića u uzvratnoj utakmici osmine finala Europske lige. Loša je to vijest za Dinamo koji će biti poprilično oslabljen na Luzu.

''Hajrović neće biti na raspolaganju, on radi terapiju za koju treba vremena, očekujem da će biti u kadru nakon reprezentativne stanke. Tada bi se trebao priključiti i Ademi, pa ćemo nakon tog razdoblja biti jači za još dva igrača'', rekao je Bjelica za Sportske novosti.

Doduše, Dinamo je bez Hajrovića bio i na Maksimiru pa je uspio slaviti protiv portugalskog velikana. No kad se uzme u obzir koliko je Benfica ove godine moćna kod kuće te da Bjelica neće moći računati na nekoliko važnih igrača, pred njim je težak posao. Uostalom, Hajrović je Dinamov europski strijelac i asistent.

No Bjelica neće kukati, ionako se već neko vrijeme snalazi i pronalazi zamjene za ozlijeđene ili nedostupne igrače.

gol.hr