Još jedan premijerligaš zainteresiran za dovođenje Nemanje Bilbije

Nemanja Bilbija, Stadion HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski, Nemanja Bilbija, Nemanja Bilbija, HŠK Zrinjski, Nemanja Bilbija, HŠK Zrinjski, Nemanja Bilbija, HŠK Zrinjski, Nemanja Bilbija

Hoće li se banjalučki golgeter vratiti u grad na Vrbasu?

Nemanja Bilbija završio je epizodu u Južnoj Koreji! Bivši napadač, između ostalog, Borca, Zrinjskog i Sarajeva oglasio se putem društvene mreže Instagram, zahvalivši se Južnokorejancima na suradnji, uz napomenu da je došlo vrijeme za povratak kući.

Ovaj dio Bilbijine objave zaintrigirao je banjalučku javnost, koja je već počela da spekulira da će Nemanja ponovo zadužiti crveno-plavu opremu, odnosno vratiti se u klub gdje je napravio prve nogometne korake, piše mondo.ba.

O ovoj temi je za dnevni list Glas Srpske govorio trener Banjalučana Branislav Krunić, koji ne bi imao ništa protiv da u Bilbiji dobije pojačanje za nastavak borbe za plasman na europsku scenu.

Prema navodima pojedinih medija, za Bilbijine usluge su zainteresirani i Plemići.

- O kvalitetama Bilbije ne treba trošiti riječi, ali sigurno da je on uvijek interesantan igrač, pogotovo jer je pokazao u ranijim sezonama da mu igranje u Premijer ligi izuzetno leži, rekao je Krunić, naglasivši da je još uvijek rano govoriti o tome kako će izgledati zimski prelazni rok u Platonovoj ulici.

- Gotovo svi naši igrači su pod ugovorom, a hoćemo li dovoditi pojačanja još je rano pričati. O tome ćemo tek kada se završi utakmica sa Slobodom na koju smo maksimalno koncentrirani, istaknuo je Krunić.

Utakmica između Borca i Slobode igra se u nedjelju, 8. prosinca, na Gradskom stadionu s početkom u 15 sati.

Nakon toga, Crveno-plavi će na zasluženu pauzu, a prozivka pred početak proljetne polusezone biće održana polovinom siječnja.

Prvi dio priprema biće obavljen u Banjaluci, nakon čega se crveno-plava ekspedicija 25. siječnja seli u Staru Pazovu, gdje će trenirati dva dana, poslije čega slijedi put u Antaliju, gdje će Borac ostati do 10. veljače.

Za to vrijeme, Krunićevi izabranici odigrati će pet utakmica, a imena dva rivala već su poznata. Riječ je o članovima elitnih rangova Sjeverne Makedonije i Rusije, Vardaru i Orenburgu.

Izvor: mondo.ba