Jedan detalj svima zapeo za oko: Modrić oduševio svijet!

Hrvatska, Hrvatska zemlja, Luka Modrić, Hrvatska, Hrvatska, Daniela Škegro, Luka Modrić, Hrvatska zemlja, Luka Modrić, Luka Modrić, Luka Modrić, Hrvatska reprezentacija, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, Nepravda, Luka Modrić
...izvođenja jedanaesteraca i plasirala se u polufinale Svjetskog prvenstva. Hrvatski igrači su tako izbacili domaćina i sljedeći protivnik bit će im Engleska koja je pobijedila Švedsku s 2:0.

Teško je izdvojiti jednog junaka ove pobjede jer su to zapravo svi oni koji su u Rusiji, od igrača preko Dalića pa sve do stožera. Momci koji su zaigrali dali su sve od sebe, a oni koji su gledali su im davali bezrezervnu podršku.

No, svjetski mediji i navijači iz cijeloga svijeta ipak izdvajaju jednu osobu - Luku Modrića. Hvale hrvatskog kapetana na sve strane, što je Luka definitivno i zaslužio.

Modrić je na kraju i izabran za igrača utakmice i sve je oduševio svojom borbom i sjajnim potezima. No, jedan detalj mnogi su izdvojili, a to je situacija iz drugog produžetka kada je ionako već umorni Modrić trčao na skroz drugu stranu da stigne jednu loptu kod korner-zastavice i spriječi da ona ode u gol-aut.

"Možemo li zastati na trenutak i izraziti divljenje Modriću koji je u 107. minuti jurio za loptom kao da mu život ovisi o tome?", upitao se jedan od komentatora.

Naravno, nije bio jedini, mnogi se dive tom Lukinom potezu zbog kojeg je hrvatski kapetan zaslužio naklon do poda.

Vecernji list