Jean Kouassi u Hajduku do 2016.!

18.01.2013

Jean Evrard Kouassi odletio je u Zagreb gdje će danas pokušati hitno srediti vizu za Tursku kako bi se priključio momčadi Hajduka koja čarter letom polazi u Antalyu.

Krstičević je dao zeleno svjetlo i mi smo se s tim složili, Kouassi nastavlja karijeru u Hajduku - kazao je sportski direktor Sergije Krešić.

Jučer je 18-godišnjak iz Obale Bjelokosti obavio liječničke preglede i Hajduk ima obaviti formalnost potpisa ugovora na 3,5 godine koji bi trebao vrijediti 50.000 eura po sezoni. Kouassi je s Bijelima prošao osam dana probe i na toj provjeri zadovoljio je struku Hajduka, a pritom oduševio i navijače na utakmici s Brotnjom u Čitluku (0:6) postigavši dva pogotka za splitsku momčad. Već su ga pristaše Bijelih prozvali "novi Drogba" po uzoru na njegova puno poznatijeg i kvalitetnijeg zemljaka iz Obale Bjelokosti.

Hoće li s Bijelima već danas biti u Turskoj ili će redovnim letom do Antalye, ovisi o brzini kojom će se srediti viza u Zagrebu. U svakom slučaju, Hajduk je dobio mladog igrača za konkurenciju na lijevom krilu. Kouassi je peti igrač koji je u zimskom prijelaznom roku došao na Poljud, uz Brazilce Patinha i Cassia te Jakoliša i Nižića.

jutarnji.hr

loading...