Jadranski derbi bez pobjednika

torcida hajduk, nk hajduk split, HNK Rijeka, nogomet, Armada, Torcida, rođendan, Žan Ojdanić, hajduk split torcida, torcida hajduk

Sudac oštetio Rijeku! Torcida lomila stolice

Početak utakmice obilježila je Torcida, i to ne po dobrom. Dobrih pet minuta trajao je prekid dok su domaći navijači bacali predmete u teren i ometali kako igrači Rijeke ne bi izveli korner. Letjele su i stolice...

Hajduk je poveo - Panenkom sredinom prvog poluvremena. Lešković je igrao rukom u kaznenom prostoru, a Mijo Caktaš je lukavo zabio za veselje tribina. Ipak kako je utakmica odmicala, gosti su bili sve bolji.

Izjednačenje je stiglo u 64. minuti. Jajalo je ubacio na rub kaznenog prostora, a tamo Kvržić je došao prvi do lopte, izašao sam na golmana Hajduka i izjednačio rezultat.

Uskoro je i Kramarić zabio, ali sudac je poništio gol zbog nepostojećeg zaleđa, a nevjerojatno je izgledalo da su četiri igrača Rijeke izašla sami pred Kalinića. U završnici šanse su imali Tomečak i Kvržić kod gostiju, te domaći branič Milić čiji udarac glavom je prošao iznad gola.

Sportski.net