Ja sam čovjek koji je bezdušno ubio pivca na Poljudu!

pivac
... Hajduk -Tottenham 2:1 sišao iz lože za koju mu je kartu nabavio brat Stanka Poklepovića te na centru 'zavrnuo glavu famoznom pivcu'... Uefa je zaključila kako je posrijedi neprijateljski čin stoga je Hajduk kažnjen sa 3 tisuće švicarskih franaka i igranjem prve domaće euro-utakmice na terenu 300 km od Poljuda.

- Žao mi, zaista sam pogriješio - kaže Ante. - Za sve je kriva nemjerljiva ljubav za Bile. Sjećam se da su me jednom u Beogradu iz centra grada Cigani vozili na Topčider kako bih kao jedini hajdukovac gledao kako moji dobivaju Partizan 2:1, tri dana nisam išao u školu kad smo od PSV-a izgubili 0:3.

A kad su dolazili Englezi, toliko prepotentni da glume kako su u svemu veći od Boga, ukrao sam materi pivca, napio ga u Bobisa i slomio mu šiju. Direktor stadiona Geza Šenauer, brzo je na centar poslao redare, prekasno da jer netko je sve vidio, snimio i fotografiju poslao u Ženevu. Delegat nije imao pojma, pija je za šankom. Tako je to kad nekoga previše voliš, smanta te pamet...

Bit će Baraba i večeras na stadionu, neće biti:- Ma neee. Idem s trojicom dinamovaca. Apeliram na momke da daju sve za one koji žive za njih. Uvjeren sam da je Vukušić sposoban uteći Zanettiju, da je Radošević čudo te da možemo slaviti uštopamo li Cambiassa i Sneijdera!

Izvor: sportske.jutarnji.hr