Izbornik Grčke poručio: Tko pobijedi bit će bliže prvom mjestu

- Očekuje nas susret dvije kvalitetne momčadi u kojem će detalji odlučiti. Utakmica je jako bitna, ali ne i odlučujuća, no sigurno je da će pobjednik biti bliži osvajanju prvog mjesta -rekao je Santos.

- Bit će ovo dvoboj dvije momčadi sa različitim filozofijama i taktikama i u kojem će svako koristiti svoje najjače oružje da pobjedi. Moja momčad uvijek igra na pobjedu i tako će biti i sutra - istakao je Grčki izbornik.

Na novinarsko pitanje pribojava li se možda nekih od igrača iz napada bh. reprezentacije, Santos je odgovorio da se nikoga ne boji ali da respektira svakog protivnika i igrače pa tako i BiH reprezentaciju, komentirajući i izostanak Miralema Pjanića.

- BiH ima kvalitetne igrače koji ga mogu zamjeniti, što se pokazalo i u utakmici u Ateni kada također Pjanić nije nastupio. Bez obzira tko bude igrao mi nećemo mjenjati našu filozofiju igre niti taktiku, što nisam radio ni u proteklih 25 godina koliko sam trener bez obzira s kim sam igrao. Od svojih igrača očekujem maksimalnu koncentraciju sutra i samo tako možemo do pozitivnog rezultata", zaključio je Fernando Santos.

Fena