FOTO  Iz Nacionala poručili: Jurišamo po dvostruku krunu

fc nacional, Futsal
Uvodno izlaganje, u kojem je glavnu riječ vodio tehnički direktor Petar Anić, proteklo je u pojašnjenju aktualne situacije unutar samoga kluba. Naglasak je bio na ovosezonskim ambicijama na koje je zagrebački Nacional pretplaćen već godinama, a to su, dakako, što pozitivniji rezultati kako na nacionalnoj tako i europskoj razini.

Nakon kratkotrajnog, ali jezgrovitog tumačenja, pred medijske su predstavnike istupili trener Kujtim Morina i Franco Jelovčić koji su istaknuli važnost predstojećih izazova u tekućoj sezoni. Dok je prvonavedeni naglasio kako će Nacional težiti osvajanju dvostruke krune, drugonavedeni je izrazio želju za ostvarenjem što zapaženijeg postignuća u Ligi prvaka u kojoj će zagrebački klub vlastiti put započeti sredinom listopada.

Ubrzo je javnosti predstavljen i Amadeu Fernandes, posljednja klupska akvizicija od koje se mnogo očekuje. Staloženi Brazilac, koji je posljednje sezone proveo u azerbejdžanskom divu Arazu, istaknuo je kako je veoma sretan dolaskom u klub poput Nacionala. Poručio je kako je dočekan toplom dobrodošlicom te kako je zadovoljan novom okolinom. Poseban je akcent stavio na želju kako s novim klubom želi biti hrvatski prvak koji će u ovosezonskoj europskoj kampanji izboriti nastup u završnici Lige prvaka.

foto: Nacional Zagreb