FOTO  Ivor Krešić: Zrinjski je moj klub i moja prva ljubav

juniori HŠK Zrinjski, FK Radnik, Ivor Krešić, HŠK Zrinjski

Za njega nema izgubljene lopte, a koliko voli Zrinjski pokazao je kada je uoči važne utakmice svoga kluba u Tuzli odbio poziv izbornika reprezentacije kako bi bio na raspolaganju treneru Gagri. Evo što nam o tome kaže mladi Plemić.

Prvo čestitke na osvajanju titule.

"Hvala na čestitkama".

Nakon utakmice protiv Radnika bio si neizmjerno sretan, kako si se osjećao kada ste slavili na terenu?

"Osjećaj je nemoguće opisati riječima. Utakmica je bila teška, istrošili smo se ali kada je sudac svirao kraj bio sam pun energije za slavlje kao da nisam igrao. Osjećaj je prelijep i neopisiv".

Inače si veoma emotivan kada je Zrinjski u pitanju. Otkuda tolika ljubav prema klubu?

"Budući da sam odrastao u kvartu pokraj stadiona i svaku domaću utakmicu sam pratio od malih nogu sa stajanja ne mogu biti hladan. Zrinjski je moj klub i moja prva ljubav".

Emocije su se slegle, možeš li sada hladne glave reći koliko ti znači ova titula prvaka?

"Pa iskreno emocije se još nisu slegle. Prošla su četiri dana od utakmice, a u svlačionici se svaki dan pjeva i slavi kao da je utakmica tek završila. Titula mi znaci jako jako puno jer je to moja prva titula u mom gradu za klub za koji živim".

Imaš li ti nekoga kome bi posebno posvetio titulu?

"Posvetio bi ju mom bivšem treneru karatea Marku Opančaru, individualnom treneru Toniju Krešiću, mom tati koji nije u mogućnosti bio da proslavi sa mnom ovu titulu, mami, bratu i naravno svim trenerima omladinske škole koji su me trenirali jer svi imaju svoje zasluge".

Kada smo prošli put razgovarali rekao si da ti je san bio da potpišeš za Zrinjski. Ugovor si potpisao, imaš li sada neki novi san?

"Želja mi je uvijek bila da zaigram pod Bijelim brijegom i da čujem Ultrase kako pjevaju. To mi je može se reći sljedeći cilj ili san kako god hoćete".

Gdje se vidiš u nastavku karijere, da li je to igranje za prvi tim ili nešto drugo?

"Imam još jednu sezonu pravo nastupa za juniore, ali kada bi se otvorila šansa da igram za prvi tim naravno da bi to bio odlično".

Kakve su ti reprezentativne ambicije?

"Reprezentativnih ambicija trenutno nemam. Zadnji poziv izbornika sam odbio jer smo imali zaostalu utakmicu u Tuzli. Za naredno okupljanje koje je za tjedan dana nisam dobio poziv ali Bože moj život ide dalje".

Evo za kraj imaš li još nešto za reći ili poručiti navijačima?

"Moram spomenuti trenera Gagru koji je izvukao maksimum iz svakog od nas , i napravio od nas pravu obitelj. Radile su se video analize odigranih utakmica , psihološki nas je pripremao za svaku utakmicu kroz razgovore i jednostavno je kompletan trening , zajedno s trenerom Melherom digao na jedan viši nivo i to ja na kraju donijelo rezultat. Cijelu sezonu , pa tako i ovu utakmicu smo imali i odličnu podršku s tribina , tako da smo imali pravi ambijent za proslavu titule i sve je bilo super. Ovim putem se svima zahvaljujem".

HERCEGOVINA.info