Ivo Zlatić: Najvažnije da sam na terenu i volio bih pomoći ekipi da dođe do nove titule

HŠK Zrinjski, Ivo Zlatić, Ivo Zlatić, HŠK Zrinjski, Ivo Zlatić, Stadion HŠK Zrinjski
Vratio se treninzima, a o svom oporavku i planovima za budućnost govorio je za treći.ba.

Kako je došlo do ozljede koljena i jeste li zadovoljni kako je prošla operacija kod Dr. Nemeca?

Jednostavno sam pogrešno stao i koljeno je propalo i odmah sam vidio da nešto nije uredu. Klub mi je omogućio da u što skorijem vremenu odradim magnetnu rezonancu na kojoj se pokazala ruptura prednjeg križnog ligamenta koljena. Operacija je bila jedino rješenje za ovu ozljedu. Dr. Nemec je veliki stručnjak i operacija je prošla sjajno i zahvaljujem se ovim putem njemu i ljudima u upravi HŠK Zrinjskog koji su me doveli do njega.

Nakon operacije odlučili ste se na rehabilitaciju u SRC Korak. Kako je došlo do suradnje?

Da, tako je. Čuo sam dosta lijepih stvari o Fizioterapeutu Darki Biliću i Kineziologu Borisu Kajanu koji vode taj centar i odlučio sam se za njih. Nakon nekoliko treninga vidio sam da se radi o stručnom timu. Dva puta dnevno sam trenirao u „Koraku" . Treninzi su bili visokog intenziteta, a to me je dovelo do toga da sam se uspio priključiti treninzima Zrinjskog samo nakon pet i pol mjeseci od operacije.

U povijesti kluba ste među trojicom igrača koji imaju dvije titule sa Zrinjskim. Uz vas su Pero Stojkić i Velibor Đurić koji je trenutno član NK Viteza. Može li Zrinjski do četvrte titule, a Vi i Stojkić do vaše treće?

Zrinjski ima sjajne igrače koji mogu igrati u svakom klubu u BiH, a i šire. Trenutno smo vodeći na tablici u prvenstvu, no ima još dosta utakmica za igrati. Sloboda nam je najveći konkurent, ali vjerujem u svoje suigrače i trenera, te novu titulu prvaka BiH. Zadovoljstvo bi mi bilo kada bi uspio osvojiti treću titulu sa voljenim klubom i biti upisan u knjige HŠK Zrinjskog.

Nadate li se nastupima u zadnjih 6 kola BHT Premijer lige?

Trenutno mi je najvažnije da sam ponovo na terenu i da se svakim trening dokazujem, ali sigurno da bih volio ubilježiti barem jedan nastup do kraja sezone i pomoći ekipi da dođe do nove titule.

Koji su Vaši planovi za budućnost, želite li nešto poručiti navijačima Zrinjskog?

Trenutno sam koncentriran samo na svakodnevne treninge. Ugovor mi istječe na ljeto i nadam se dogovoru sa upravom kluba na obostrano zadovoljstvo. Najprije, jedno veliko hvala portalu i drago mi je što ste pratili moj povratak u Zrinjski nakon ove pauze, a svim navijačima poručujem da budu uz klub i da kao jedna cjelina igrači i navijači proslave novu titulu prvaka.

Marin Suton