Ivica Olić počinje ispunjavati svoje obećanje

Ivica Olić Bajernov junak u Ligi prvaka
Hrvatski reprezentativac odigrao je svoju treću utakmicu po povratku u HSV, ali još nije zabio. No HSV je pobijedio Hannover 2:1 i pobjegao iz zone ispadanja
"Učinit ću sve što mogu kako bi spasio HSV od ispadanja," rekao je Ivica Olić po svom povratku u HSV i zasad sve ide po planu.

Hamburger SV - Hannover 96 2:1

Već nakon treće Olićeve utakmice u HSV-ovu dresu, klub je pobjegao iz opasne zone. Nogometaši Hamburga pobijedili su Hannover 2:1 i pobjegli su iz zone ispadanja.

Ivica Olić još se nije upisao u strijelce po svom dolasku, ali polako počinje ispunjavati svoje obećanje kako će dati sve od sebe kako bi HSV ostao u ligi.Domaćin je došao u vodstvo u 29 minuti, nakon pogreške obrambenih igrača Hannovera. Olić i Stieber su odlično pritisnuli Marcela i brazilski branič pokušavši vratiti svom golmanu zabio je u vlastitu mrežu.

Drugi gol prošao je bez Olićeva uplitanja. Nicolai Müller oduzeo je loptu Hannoverovoj obrani i uposlio Marcella Jansena koji prekrasnim udarcem povisuje na 2:0 već u 49. minuti.Nadu gostima vratio je Artur Sobiech, strijelac autogola Marcelo pogodio je stativu nakon gužve u šesnaestercu, no Sobiech je bio na pravom mjestu i ubacio loptu u mrežu.

Ivica Olić imao je najbolju priliku za prvi gol po povratku u HSV u 79. minuti, ali njegov udarac s desetak metara obranio je Zieler.

HSV sad ima 20 bodova, jedan više od zone ispadanja.