Ivica Olić nije zadovoljan minutažom u HSV-u

Ivica Olić
Amerika je raj za starije nogometaše, a sa mnom bi u Seattleu igrao Dempsey. Na svakoj utakmici gleda ih 40.000 ljudi, dobar su klub i žele me, rekao je Olić

Ivica Olić ima 36 godina. Koliko god on znoja i truda potrošio u svakoj minuti provedenoj na terenu, jedno je ipak jasno - Ola više nije mladić. No on želi više, on se još uvijek želi dokazivati i boriti za svoje mjesto u reprezentaciji, i zbog toga mora otići iz HSV-a gdje ne dobiva dovoljno minutaže.

"Najprivlačniji je poziv iz SAD-a, zovu me u Seattle. Amerika je raj za starije nogometaše, Drogba sjajno igra u Montrealu, Pirlo i Lampard su u New Yorku, Gerrard u LA, a sa mnom bi u Seattleu igrao Dempsey. Na svakoj utakmici gleda ih 40.000 ljudi, dobar su klub i žele me," rekao je Olić Jutarnjem listu, a onda je otkrio da ma poziva i iz Europe.

"Zovu me neki njemački klubovi, ali, to su klubovi s dna tablice. Primjerice, VfB Stuttgart, ali, oni su u velikoj drami, u ovim godinama više mi se ne bori za opstanak, htio bi nešto komotnije..."