Ivica Barbarić negira da je blizu preuzimanja Zrinjskog

Ivica Barbarić
Njegov nasljednik bit će poznat u narednim danima. Po trenutno ne potvrđenim informacijama novi šef struke mogao bi biti Ivica Barbarić koji je posljednji posao imao u Japanu.

Ivica Barbarić koji je već ranije vodio momčad Plemića, pak, negira da je pred preuzimanjem Zrinjskog, pa čak negira i da je s nekim iz kluba posljednjih dana i razgovarao.

"Ne, nisam kontaktiran i nisam ništa dogovorio sa Zrinjskim", rekao je Barbarić.

Prvi čovjek Zrinjskog Danko Šulenta danas nije odgovarao na pozive, dok je glasnogovornik Mario Pandža rekao:

"Kao što smo naveli u službenom priopćenju, do prekida uspješne suradnje s Vinkom Marinovićem došlo je nakon korektnog razgovora u kojem je on izrazio želju za sporazumnim raskidom. Njemu smo, jasno, zahvalni na svemu što je uradio za klub te smo uvjereni da će i u nastavku karijere biti uspješan. S druge strane, mi ćemo sad morati pronaći njegovog nasljednika, ali tko god to bio, naše ambicije se neće mijenjati, isto kao što su ostale nepromijenjene kada je trenerom bio imenovan Marinović."

Tko će biti novi šef struke?

"Kada ga imenujemo, to ćemo, jasno odmah službeno potvrditi. Do tada se sigurno nećemo oglašaviti niti komentirati medijske špekulacije", rekao je, Pandža za Sportsport.ba.