Ivan Vrankić: svaku minutu provedenu na terenu posvećujem mom ocu koji je u teškoj situaciji

Vrankić Ivan

Kadeti HŠK Zrinjski igraju sjajno u ovoj sezoni. Mladi Plemići trenutno su prvi na ljestvici, pa evo što o igrama svoje momčadi kaže kapetan Ivan Vrankić.

Možeš li nam za početak prokomentirati ove sjajne igre kadeta Zrinjskog?

"Nismo bas najbolje ušli u sezonu međutim rastemo iz kola u kolo i nagrada za taj naporan rad je prvo mjesto na ljestvici".

Ima li neka utakmica u ovoj seriji pobjeda koju možeš izdvojiti kao najdražu?

"Svaka pobjeda je jednako draga i velika,ali najdraža utakmica mi je protiv Borca u Banja Luci kada smo se dva puta vraćali iz rezultatskog minusa i na kraju pobijedili".

Što za tebe osobno znači biti kapetan Zrinjskog?

"Biti kapetan Zrinjskog za mene je ogromna čast i odgovornost".

Kome ti možeš posvetiti svoje dobre igre i pobjede Zrinjskog?

"Moje dobre igre i pobjede mogu posvetiti mom ocu koji je u teškoj situaciji i svaku minutu provedenu na terenu posvećujem njemu".

Kadeti imaju sjajnog trenera Tea Krešića. Čemu Vas to uči mladi trener Plemića?

"Naš trener Teo Krešić nas uči svemu pozitivnom u životu,a iznad svega usađuje u nas ljubav prema nogometu sa strpljivim i pozitivnim radom s nama mladim igračima".

Prvenstvo se tek zahuktava. Zrinjski je prvi, pa možete li i ostati na prvom mjestu i osvojiti prvenstvo?

"Da ne vjerujemo u pobjedu naš sadašnji trud ne bi imao smisla. Uz pomoć našeg trenera i naš naporan rad mislim da možemo postići jako dobre rezultate".

Kakve su tvoje ambicije u nastavku karijere?

"Moje ambicije počinju s vjerom u Boga za dobro zdravlje,dobar uspjeh u školi,a nogomet je moj život i moja ljubav i nadam se da će se moje želje ostvariti".

Za kraj što možeš poručiti našim čitateljima?


"Ovim putem želim zahvaliti svim čitateljima što nas prate u našem radu,neka nas prate i ubuduće a mi ćemo im se zahvaliti dobrom igrom".

HERCEGOVINA.info