Ivan Strinić je realizirao transfer života

Stipe Pletikosa, Glasgow, Dejan Lovren, Strinić, Hrvatska reprezentacija, Darijo Srna, umalo fizički sukob, Ivan Strinić, Ivan Strinić, nogometaš, transfer, napulj

Nogometaši Napolija u ponedjeljak su se vratili treninzima pod paskom trenera Rafaela Beniteza, a prvog dana kalendarske 2015. godine u Napulj je stiglo novo pojačanje kluba. Riječ je o hrvatskom reprezentativcu Ivanu Striniću koji je stigao iz ukrajinskog Dnjipra.

Vijest da je Strinić uspješno obavio liječnički pregled potvrdili su na Napolijevoj web-stranici, na kojoj je objavljena i Strinićeva fotografija u dresu novog kluba.

Talijanski mediji pišu kako je Strinić malo porazgovarao s trenerom, a kako je posljednji put igrao 9. studenog, teško je očekivati da debitira već 6. siječnja protiv Cesene. Puno se realnijim čini opcija da zaigra pet dana kasnije u velikom derbiju protiv Juventusa na San Paolu.

U Napoliju se Strinić tako priključio drugom hrvatskom igraču Josipu Radoševiću. Financijski detalji troipogodišnjeg Strinićevog ugovora nisu poznati, ali vjeruje se da će zarađivati oko 1.6 milijuna eura godišnje